Lampă de perete

  Lampă de perete

  Împrospătaţi-vă cu lumină naturală deosebită

  Lampa de oglindă Philips myBathroom Blush arată culorile atât de bine încât veţi putea să vă vedeţi îmbujoraţi în oglindă. Alături de calităţile sale economice şi superioare, lampa precisă se poate ataşa de oglindă pentru a direcţiona lumina oricum doriţi.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Împrospătaţi-vă cu lumină naturală deosebită

 • Tonuri realiste pentru piele cu lumină de înaltă calitate

  Tonuri realiste pentru piele cu lumină de înaltă calitate

  Lampa de baie de la Philips face culorile să se reflecte într-o manieră firească şi precisă. Exact ca şi soarele.

 • Lumină caldă albă

  Lumină caldă albă

  Lumina poate avea diverse temperaturi de culoare, indicate în unităţi numite Kelvin (K). Lămpile cu o valoare Klein redusă produc o lumină mai caldă şi mai intimă, în timp ce acelea cu o valoare Klein mai mare produc o lumină mai rece şi mai energizantă. Această lampă Philips oferă o lumină albă, caldă, pentru o atmosferă intimă.

 • Întotdeauna este inclus un bec Philips

  Întotdeauna este inclus un bec Philips

  Becurile eficiente energetic, de înaltă calitate Philips EcoLamp sunt incluse în cutie pentru a se obţine cel mai bun efect de iluminat.

 • Economie de energie

  Economie de energie

  Această lampă eficientă energetic de la Philips economiseşte energie în comparaţie cu sursele de lumină tradiţionale, ajutându-vă să economisiţi bani la facturile de energie şi să contribuiţi la protejarea mediului.

 • IP21, adecvat perfect pentru baia dvs.

  IP21, adecvat perfect pentru baia dvs.

  Această lampă Philips pentru baie este proiectată special pentru medii umede. A fost testată riguros pentru a i se asigura rezistenţa la apă. Nivelul IP este descris de două cifre: prima cifră se referă la nivelul de protecţie împotriva prafului, a doua la nivelul de protecţie împotriva apei. Această lampă pentru baie este concepută cu IP21: este protejată împotriva picăturilor de apă.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa