Spot luminos

  Spot luminos

  Decoraţi-vă casa cu lumină

  Acest cub de iluminat pentru perete de culoare gri, de la Philips, produce efecte luminoase bidirecţionale uimitoare. Acesta oferă o lumină albă, caldă şi are un comutator de pornire/oprire. Lăsaţi materialele excelente să vă definească interiorul. Luminaţi-vă imaginaţia cu un design de ultimă generaţie. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Decoraţi-vă casa cu lumină

 • Aplicaţii şi finisaje multiple care se potrivesc cu gusturile dvs.

  Aplicaţii şi finisaje multiple care se potrivesc cu gusturile dvs.

  Dacă vă place designul şi doriţi să experimentaţi cu cele mai noi stiluri şi teme din casa dvs, încercaţi Philips InStyle. Aceasta este o gamă de lustre decorative, lămpi de perete, de tavan, de podea şi de masă din materiale premium şi în diferite culori.

 • Lumină decorativă funcţională combinată cu lumină de orientare

  Lumină decorativă funcţională combinată cu lumină de orientare

  Această lampă vă oferă flexibilitatea de a furniza lumină difuză puternică pentru iluminatul general oferindu-vă în acelaşi timp o a doua opţiune pentru lumină de orientare. Această funcţionalitate este posibilă graţie comutatorului integrat.

 • Economie de energie

  Economie de energie

  Această lampă Philips economiseşte energie în comparaţie cu sursele de lumină tradiţionale, ajutându-vă să economisiţi bani cu facturile de energie şi să contribuiţi la protejarea mediului.

 • Comutator pornit/oprit pe articol

  Comutator pornit/oprit pe articol

  Cu butonul integrat discret în articol, puteţi cu uşurinţă să aprindeţi sau să stingeţi lumina.

 • Forme expresive şi elegante, materiale premium

  Corpurile de iluminat Philips InStyle sunt proiectate să se potrivească perfect cu toate decoraţiunile interioare, oferind mai multe stiluri pentru a se combina perfect cu orice cămin. Cu multe aplicaţii şi finisaje, acestea se combină excelent cu elemente precum perdele, mobilă, vopsea şi accesorii pentru a completa aspectul dorit. Atenţia specială pentru detalii şi design vă ajută să exprimaţi stilul dvs. personal, pentru a decora interiorul exact aşa cum doriţi. Acest lucru înseamnă ambient şi încăperi atractive de care vă veţi bucura împreună cu prietenii şi familia.

 • Strălucitor cu lumină

  Acest corp de iluminat Philips oferă lumină strălucitoare pentru a evidenţa caracteristici sau a crea o ambianţă plăcută în camera dvs., economisind în acelaşi timp energie în comparaţie cu lămpile tradiţionale cu halogen.

 • Durată de viaţă extra-lungă a lămpii

  Bec Philips inclus cu o durată de viaţă extra-lungă a lămpii, de până la 1,000 de ore.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa