Lampă de perete

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/336091116/336091116_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Lampă de perete

  Giving light a new experience

  Alegeţi strălucirea şi eleganţa cu această lampă de perete din crom, Philips Ledino. Aceasta are un comutator de pornire/oprire şi efecte luminoase bidirecţionale superbe. Un aspect sofisticat combinat cu lumină albă, caldă şi intensă cu LED-uri. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Ledino Lampă de perete

Loga, crom, LED 336091116 Caută produse similare

Giving light a new experience

cu această lampă de perete

 • Lumină caldă albă

  Lumină caldă albă

  Această lumină utilizează cea mai nouă tehnologie Philips de iluminare cu leduri de mare putere din ultima generaţie, cu un halou luminos cu o temperatură de culoare de 2700 Kelvin.

 • Calitate superioară a luminii la putere mare

  Calitate superioară a luminii la putere mare

  Un modul de iluminat cu LED de 7,5 W produce echivalentul de lumină al unei lămpi incandescente de 40 W (350 Lumeni). Economisiţi energie cu o putere mare de iluminare.

 • Durată de utilizare extrem de lungă

  Durată de utilizare extrem de lungă

  O sursă de lumină în care puteţi avea încredere. Corpurile de iluminat Philips LED oferă o durată de viaţă extrem de lungă de minim 20.000 de ore (care echivalează cu 20 de ani, pe baza unei utilizări medii de 3 ore / zi cu un număr de cel puţin 13.000 cicluri de pornire/oprire). Cu corpurile de iluminat Philips LED nu va trebui să vă mai preocupaţi de întreţinerea sau înlocuirea lămpii în timp ce vă bucuraţi de ambianţa perfectă în locuinţa dvs.

 • Economie de energie de până la 80%

  Economie de energie de până la 80%

  Tehnologia de iluminare cu LED-uri utilizată în corpurile de iluminat Philips este foarte eficientă din punct de vedere energetic (modulul de 7,5 W produce 350 lumeni). Ca urmare, fiecare corp de iluminare economiseşte energie, ajutând consumatorii să economisească bani cu facturile la electricitate şi să contribuie la protecţia mediului. Pentru iluminarea casei eficientă energetic şi care oferă lumină excelentă într-o gamă de modele contemporane, căutaţi produsele LED Philips.

 • Fuziune între lumină şi design

  Această lampă de design are o lumină minimalistă în esenţă care sfidează limitele tradiţionale, creând lumină şi forme de lumină ce inspiră puritate şi frumuseţe.

 • Efect de lumină în sus şi în jos

  Această lampă de perete propagă razele de lumină atât în sus cât şi în jos, creând efecte de lumină decorative, elegante şi puternice pe pereţii dvs.

 • Efect de lumină difuză

  Lumina difuză a lămpii Philips vă va ilumina camera într-o nuanţă albă, caldă, care vă permite să combinaţi funcţionalitatea şi respectul pentru mediu.

 • Comutator pornit/oprit pe articol

  Cu butonul integrat discret în articol, puteţi cu uşurinţă să aprindeţi sau să stingeţi lumina.

Vezi toate Specificaţile

EcoPassport – Prezentare generală a specificaţiilor produselor noastre ecologice

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa