Lampă de perete

  Lampă de perete

  Exprimaţi-vă cu ajutorul luminii

  Un cub alb mare cu muchii rotunjite modelat dintr-o foaie durabilă de aluminiu alb pur. În interior se află o lampă cu halogen ecologic alb cald care poate fi repoziţionat pentru a direcţiona fasciculul de lumină. Tare ca piatra, cu calitatea luminii pentru o potrivire perfectă.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Exprimaţi-vă cu ajutorul luminii

forme de lumină inspirate de arhitectură

 • Estompare pentru ambianţă perfectă

  Estompare pentru ambianţă perfectă

  Corpurile de iluminat Philips cu ecohalogen sunt estompabile, ceea ce înseamnă că nivelul sau nuanţa de lumină pot fi reglate cu un variator.

 • Lumină strălucitoare de înaltă calitate

  Lumină strălucitoare de înaltă calitate

  Lămpile cu ecohalogen de la Philips oferă lumină strălucitoare pentru a evidenţia caracteristici sau pentru a crea o ambianţă plăcută în camera dvs., în timp ce economisesc energie, în comparaţie cu lămpile tradiţionale cu halogen.

 • Economie de energie de până la 30%

  Economie de energie de până la 30%

  Fiecare bec cu ecohalogen de la Philips economiseşte energie, ajutându-vă să economisiţi bani cu facturile de energie electrică şi să contribuiţi la protejarea mediului.

 • Durată de viaţă

  Durată de viaţă

  Becurile Ecohalogen durează până la 2.000 de ore.

 • Material de înaltă calitate

  Material de înaltă calitate

  Formele perfecte ale Arcitone oferă standarde stricte ale finisării profesionale, fără nici măcar o imperfecţiune sau un şurub vizibil care să reducă din aspectul premium. Aceasta utilizează materiale de calitate superioară, fabricate să reziste.

 • Surse de lumină direcţională

  Surse de lumină direcţională

  Surse de lumină ascunse, aceste lămpi strălucitoare pot fi orientate în direcţia dorită pentru efecte de lumină ajustate.

 • Comutator pornit/oprit pe articol

  Comutator pornit/oprit pe articol

  Cu butonul integrat discret în articol, puteţi cu uşurinţă să aprindeţi sau să stingeţi lumina.

 • Stil arhitectural

  Arcitone aduce stilul arhitectural în căminele noastre. Formele sale elegante, armonioase şi liniile simple, definite sunt întruchiparea simplităţii. Formele perfecte ale Arcitone oferă standardele stricte ale finisării profesionale, fără nici măcar o imperfecţiune sau un şurub vizibil care să reducă din aspectul premium.

 • Aspect unic, design simplu şi linii expresive

  Aspectul clasic al Arcitone se potriveşte perfect cu mediile moderne, făcând din lumină o caracteristică esenţială a designului interior. Formele sale extraordinare de lumină încorporează o paletă de culori sofisticate, materiale premium şi modele elegante, toate disponibile rapid pentru a completa şi a se potrivi cu interioarele elegante.

 • Lumina pune în valoare arhitectura

  Arcitone descoperă frumuseţea luminii, îmbunătăţind experienţa iluminării şi designului locuinţei.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa