TV panoramic

  TV panoramic

  O experienţă vizuală nouă

  Acest televizor cu ecran lat Philips Cineos duce calitatea imaginii la un nou nivel. Tehnologia PixelPlus asigură o claritate impecabilă, profunzime îmbunătăţită, detalii naturale şi realiste, precum şi culori vii şi strălucitoare, indiferent de sursă. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Cineos TV panoramic

32", Real Flat, Scanare digitală la 100 Hz 32PW9551/12 Caută produse similare

O experienţă vizuală nouă

cu Pixel Plus şi pregătire HD

 • Tehnologia RealFlat asigură imagini mai fidele

  Tubul mai plat oferă un unghi de vizionare mai larg, reducând în acelaşi timp reflexia, pentru a obţine cea mai bună imagine.

 • TV cu standard HD pregătit pentru formatele 480p, 576p, 720p şi 1080i

  Televizoarele pregătite pentru standardul HD vă oferă imagini mai detaliate şi mai clare decât televizoarele actuale. Imaginile au o strălucire atât de realistă şi vie încât vă simţiţi în mijlocul acţiunii. Acest televizor este echipat pentru recepţia semnalului TV HD şi este complet pregătit pentru surse HD, precum HDTV. Aparatul este compatibil cu toate tipurile de conectivitate HD, precum HDMI (HDCP), YPbPr şi DVI audio.

 • Tehnologie Pixel Plus pentru detalii mai fine, profunzime şi claritate

  Pixel Plus este o tehnologie de procesare a imaginilor digitale care măreşte numărul de linii şi numărul de pixeli. Rezultatul sunt imagini extrem de clare cu detalii şi adâncime incredibile, de fiecare dată, indiferent de sursă.

 • Scanarea digitală la 100 Hz produce o imagine mai stabilă şi relaxantă.

  Un televizor obişnuit afişează imaginea prin scanarea acesteia de 50 de ori pe secundă (50Hz). Această frecvenţă poate fi sesizată de ochiul uman sub forma scintilaţiilor imaginii. Televizoarele cu frecvenţe de 100Hz scanează imaginea de 100 de ori pe secundă, eliminând efectul de scintilaţie. Scanarea digitală Philips dublează frecvenţa scintilaţiilor, acestea devenind insesizabile. Imaginea rezultată este mai stabilă şi mai confortabilă pentru ochi.

 • Controlul Activ cu senzor de lumină optimizează calitatea imaginii

  Tehnologia Active Control este o modalitate unică şi inteligentă de optimizare a calităţii imaginilor prin măsurarea şi analizarea semnalului primit în vederea reglării automate a setărilor. Tehnologia Active Control cu senzor de lumină utilizează un senzor pentru a regla luminozitatea imaginii în funcţie de nivelul de lumină din cameră.

 • Virtual Dolby Surround, pentru o experienţă audio la nivel cinematografic

  Virtual Dolby Surround este o tehnologie de procesare cu ajutorul căreia se pot obţine efecte avansate de sunet surround. Poate crea senzaţia de Dolby Pro Logic fără boxe posterioare suplimentare. Veţi avea parte de o experienţă TV completă.

 • Text Dualscreen pentru a vizualiza simultan teletextul şi emisiunile TV.

  Ecranul dual video - teletext permite afişarea alăturată, pe acelaşi ecran, a semnalelor video şi de teletext ale unui canal .

 • Smart Text (1200 pagini)

  Teletextul este un sistem răspândit, emis de majoritatea televiziunilor. Teletextul inteligent de 1200 de pagini asigură un acces rapid la informaţii la schimbarea paginilor.

 • HDMI - o conexiune digitală High Definition fără limite

  HDMI realizează o conexiune RGB digitală necomprimată între sursă şi ecran. Prin eliminarea conversiei în semnal analogic rezultă o imagine impecabilă. Semnalul nedeteriorat reduce pâlpâirea şi oferă imagini mai clare. HDMI comunică rezoluţia maximă de ieşire echipamentului sursă. Intrarea HDMI este compatibilă cu sursele DVI, însă include sunet digital. HDMI utilizează protecţia la copiere HDCP.

 • Intrare video Component pentru redare de calitate

  Component Video este standardul de interconectare de cea mai bună calitate pentru materialele video analogice: Este mai clar decât S-video şi Composite Video.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa