TV ultra subţire FHD cu Android™

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/32pft5501_12/32pft5501_12_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  TV ultra subţire FHD cu Android™

  LED TV ultra subţire FHD cu Android TV

  Încearcă puterea Android pe televizorul tău. Seria Philips 5500 aduce conţinutul şi aplicaţiile tale preferate pe ecranul mare în full HD. Bucură-te de filmele blockbuster, sporturile în direct şi jocurile cu mai mulţi jucători, cu doar câteva clicuri. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

5500 series TV ultra subţire FHD cu Android™

80 cm (32"), LED TV Full HD, Dual Core, 8 GB, extensibili, DVB-T/T2/C 32PFT5501/12 Caută produse similare

LED TV ultra subţire FHD cu Android TV

cu Pixel Plus HD

 • Procesare Dual Core şi SO Android pentru performanţă puternică

  Având Android pe televizor, vei naviga, vei lansa aplicaţii şi vei juca în mod super rapid, super intuitiv şi super distractiv. Robotul Android eliberează puterea procesorului Dual Core pentru a-ţi termina sarcinile cu viteză şi uşurinţă.

 • Jocuri în Cloud: jocuri de înaltă calitate pentru toate vârstele

  Jocurile în Cloud îţi oferă un catalog online vast de jocuri de înaltă calitate pentru fiecare vârstă, preferinţă şi nivel de joc. Doar alege un joc şi joacă-te pe televizor!

 • Linii ultrasubţiri pentru un profil rafinat

  Linii ultrasubţiri pentru un profil rafinat

  Atrăgătoare. De ultimă generaţie. Rafinată. Precisă. Silueta Philips ultrasubţire. Faptul că ceva atât de subţire poate să atragă atâta interes nu ar trebui să surprindă, considerând câtă eleganţă va aduce interiorului casei tale.

 • Micro Dimming îmbunătăţeşte contrastul televizorului tău

  Micro Dimming îmbunătăţeşte contrastul televizorului tău

  Mulţumită software-ului nostru special care analizează imaginea în 6400 secţiuni diferite şi o reglează în mod corespunzător, te vei bucura de contrast şi calitate incredibile ale imaginii, având parte de o experienţă vizuală realistă.

 • Suporturi metalice argintii tip cleşte cu un design foarte uşor

  Casa ta reprezintă stilul tău. Designerii noştri au ales o combinaţie subtilă de culori sofisticate şi materiale de calitate argintii şi din aluminiu pentru a crea un televizor care se contopeşte cu interiorul. Suporturile noastre metalice argintii tip cleşte sunt potrivite perfect pentru a-i oferi televizorului tău Philips aspectul proaspăt, modern pe care îl merită.

 • Pixel Plus HD îţi oferă imagini minunate pe care le vei adora

  Motorul Philips Pixel Plus HD optimizează calitatea imaginii pentru a furniza imagini clare cu un contrast frumos. Astfel că, indiferent dacă vizualizezi un DVD sau preiei conţinut online, te vei bucura de imagini mai clare, mulţumită albului mai strălucitor şi negrului mai intens.

 • LED TV Full HD—imagini LED excepţionale cu un contrast incredibil

  Calitatea imaginii contează. Televizoarele HD obişnuite oferă calitate, dar tu îţi doreşti mai mult. Imaginează-ţi detaliile clare îmbinate cu luminozitate mare, contrast incredibil şi culori reale care compun o imagine reală.

 • Google Play™: fereastra ta către distracţie

  Google Play™ are un catalog bogat de jocuri de calitate superioară pentru toate vârstele. Optimizate pentru a fi utilizate pe televizor, acestea arată la fel de bine pe cât de distractiv este să le joci. şi nu este nevoie să îţi aglomerezi casa cu încă o consolă de joc; având o comandă universală USB pentru jocuri, te poţi juca şi poţi naviga cu uşurinţă.

 • Standard nou HEVC integrat, pentru a te bucura de calitate FHD ridicată

  Standardul nou HEVC integrat îţi permite să te bucuri de o transmisie cu rezoluţie FHD şi cu calitate ridicată a imaginii.

Vezi toate Specificaţile
 • EPG şi vizibilitatea curentă (până la 8 zile) depind de ţară şi de operator.
 • Ofertele aplicaţiei Android variază în funcţie de ţară. Pentru mai multe detalii, vizitează magazinul local Google Play.
 • Consum de energie în kWh pe an, conform consumului televizorului pentru 4 ore de funcţionare pe zi, timp de 365 zile. Consumul real de energie variază în funcţie de modul în care este utilizat televizorul.
 • Oferta jocurilor în Cloud depinde de furnizorii de jocuri.
 • Televizorul suportă recepţia DVB de emisiuni 'Free to air'. Este posibil ca anumiţi operatori DVB să nu fie suportaţi. Poţi găsi o listă actualizată în secţiunea Întrebări frecvente pe site-ul de asistenţă Philips. Pentru unii operatori, se cere acces condiţionat şi abonament. Pentru informaţii suplimentare, contactează-ţi operatorul.
 • (Philips) compatibil numai cu dispozitive specifice de redare Philips.
 • Funcţionalitatea Google Cast depinde de aplicaţiile şi dispozitivele compatibile cu Google Cast. Pentru mai multe detalii, vizitează pagina de produse Google Cast.
 • Aplicaţia Philips TV Remote şi funcţiile corelate variază în funcţie de modelul de televizor, operator şi ţară, precum şi de modelul dispozitivului inteligent şi sistemul de operare. Pentru mai multe detalii, vizitează: www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Ofertele aplicaţiei Smart TV variază în funcţie de modelul de televizor şi ţară. Pentru mai multe detalii, vizitează: www.philips.com/smarttv.
 • Înregistrare USB numai pentru canale digitale, înregistrările pot fi limitate de protecţia împotriva transmiterii (CI+). Se pot aplica restricţii în funcţie de canal şi ţară.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa