Televizor LCD

  Televizor LCD

  Participaţi la acţiune.

  Experimentaţi performanţe extraordinare cu HD ready ce îţi taie răsuflarea, cu un ecran de 100Hz. În combinaţie cu un motor puternic Pixel Plus 3HD, cu HD Natural Motion şi un sunet invizibil incitant, acest Flat TV vă asigură că veţi participa întotdeauna la acţiune. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Participaţi la acţiune.

 • HD Natural Motion pentru o reproducere omogenă a mişcării în filme Full HD

  HD Natural Motion pentru o reproducere omogenă a mişcării în filme Full HD

  Philips a inventat HD Natural Motion pentru a elimina mişcările sacadate vizibile în cazul filmelor. Algoritmul premiat estimează mişcările sacadate din filme şi le corectează, atât în cazul transmisiilor TV, cât şi în cazul filmelor înregistrate (cum ar fi cele de pe DVD-uri şi Blu-ray Disc). Reproducerea uniformă a mişcării şi precizia excelentă duc experienţa de vizionare la un nivel superior.

 • LCD de 100 Hz, cu viteză de răspuns de 3 ms pentru o claritate superbă a mişcării

  LCD de 100 Hz, cu viteză de răspuns de 3 ms pentru o claritate superbă a mişcării

  Ecranul LCD de 100 Hz permite reproducerea mişcărilor cu o claritate superbă, producând imagini clare şi lipsite de scintilaţii, chiar şi în cazul mişcărilor rapide. Tehnologia Double Frame Rate Insertion funcţionează la o rată de reîmprospătare ridicată, de 100 Hz, crescând precizia reproducerii mişcărilor de două ori faţă de ecranele LCD convenţionale. Timpul de răspuns obţinut este de 3 milisecunde, măsurat ca nivel BEW (Blur-Edge-Width) perceput. Această tehnologie unică dezvoltată de Philips aduce calitatea imaginilor LCD la un nou nivel.

 • Contrast dinamic 40000:1 pentru detalii negre incredibile, bogate

  Contrast dinamic 40000:1 pentru detalii negre incredibile, bogate

  Vă doriţi ecranul LCD plat cu cel mai mare contrast şi cu cele mai vibrante imagini. Procesarea video avansată Philips, combinată cu tehnologia unică extremă de iluminare reglabilă din spate, are ca rezultat imagini vibrante. Dynamic Contrast va creşte contrastul cu un nivel superior de negru şi randarea exactă a umbrelor şi a culorilor întunecate. Imaginile oferite sunt strălucitoare, realiste, cu un contrast înalt şi culori vibrante.

 • Pixel Plus 3 HD pentru imagini deosebit de clare şi pătrunzătoare

  Pixel Plus 3 HD oferă o combinaţie unică de claritate, detalii naturale, culori vii şi mişcare fluidă naturală pe ecranele de înaltă definiţie atât pentru semnal HD, cât şi pentru semnal TV standard şi conţinut multimedia. Fiecare pixel din imaginea recepţionată este îmbunătăţit, armonizându-se mai bine cu pixelii alăturaţi pentru a oferi o imagine mai naturală. Artefactele şi zgomotul din toate sursele, de la multimedia la TV standard şi HD cu rată mare de compresie, sunt detectate şi reduse pentru a vă oferi o imagine curată şi extrem de clară.

 • Afişaj HD LCD WXGA, cu o rezoluţie de 1366 x 768p

  Acest afişaj WXGA cu tehnologie LCD avansată oferă o rezoluţie panoramică excelentă, de 1366 x 768p. Imaginile excelente, lipsite de scintilaţii, au o luminozitate optimă şi culori superbe, oferindu-vă o experienţă TV de neuitat.

 • Procesare a 4 miliarde de culori pentru imagini vii şi strălucitoare

  Imagini naturale şi vibrante de la cel mai avansat sistem de procesare a culorilor. Cele 3 canale de culoare (RGB) sunt optimizate cu rezoluţia de 14 biţi, conducând la o putere totală de procesare a 4 miliarde de culori. Astfel se produc culori vibrante, păstrându-se în acelaşi timp claritatea excelentă. Algoritmii avansaţi detectează nuanţele subtile de culoare şi tonurile pielii şi le procesează pentru a furniza cele mai naturale culori.

 • HDTV cu MPEG4 pentru a vă bucura de imagini HD mai apropiate de realitate

  HDTV vă permite să primiţi conţinut high definition difuzat terestru printr-un tuner DVB-T integrat pentru formatele MPEG-2 şi MPEG-4. Fără set-top box suplimentar veţi obţine o calitate excepţională a sunetului şi a imaginii.

 • Tuner digital integrat pentru recepţie DVB-T

  Tunerul DVB-T digital integrat vă permite să recepţionaţi transmisii TV digitale terestre şi prin cablu fără a avea nevoie de un set top box suplimentar. Bucuraţi-vă de transmisii TV de calitate fără dezordine.

 • Virtual Dolby Digital pentru o experienţă audio unică

  Virtual Dolby Digital este o tehnologie de procesare cu ajutorul căreia se pot obţine efecte de sunet surround superioare. Poate crea senzaţia de Dolby Pro Logic fără boxe suplimentare. Veţi avea parte de o experienţă TV fără egal.

 • 3 intrări pentru o conexiune digitală HD fără limite într-un singur cablu

  HDMI realizează o conexiune RGB digitală necomprimată între sursă şi ecran pentru o calitate optimă a imaginii. HDMI comunică în mod inteligent, la cea mai ridicată rezoluţie posibilă, cu sursa. Intrarea HDMI este perfect compatibilă cu sursele anterioare DVI şi include şi semnalul audio digital. HDMI foloseşte protecţia HDCP la copiere. Cu 2 intrări HDMI în spate şi 1 intrare HDMI pe partea laterală a televizorului, puteţi conecta multiple surse HD, de exemplu un set top box HD, un player Blu-ray şi o consolă de jocuri sau o cameră video digitală. Televizorul este complet pregătit pentru viitorul HD.

 • EasyLink: control facil al televizorului şi al dispozitivului conectat prin HDMI CEC

  EasyLink utilizează protocolul standard HDMI CEC pentru a partaja funcţionalitatea între dispozitivele conectate şi televizor. Cu Easylink este necesară o singură telecomandă pentru a utiliza funcţionalităţile principale ale televizorului şi dispozitivelor conectate. EasyLink utilizează cablul HDMI standard pentru a transfera comenzi ale sistemului. Funcţionează cu toate echipamentele electronice echipate cu HDMI CEC.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa