TV digital panoramic plat

  TV digital panoramic plat

  O experienţă vizuală nouă

  Savuraţi experienţa vizuală perfectă oferită de acest televizor Philips Cineos cu ecran plat, Pixel Plus 3 HD, canal Ambilight 2 şi tehnologie LCD de ultimă oră. Cititorul media digital vă oferă acces deplin la conţinuturile multimedia. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Cineos TV digital panoramic plat

32", LCD, digital integrat 32PF9731D/10 Caută produse similare

O experienţă vizuală nouă

cu Pixel Plus 3 HD şi Ambilight

 • HD Ready pentru o afişare de calitate superioară a semnalelor HDTV

  HD Ready pentru o afişare de calitate superioară a semnalelor HDTV

  Savuraţi imagini de calitate superioară cu un semnal TV de înaltă definiţie şi fiţi pregătiţi pentru noile standarde HD, HDTV, Blue-ray DVD sau HDVD. HD Ready este o tehnologie cu denumire protejată care oferă imagini de calitate, superioare celor obţinute prin scanare progresivă. Această tehnologie respectă standardele stricte impuse de EICTA, oferind un ecran HD care afişează imagini de calitate, cu rezoluţie superioară, graţie unui semnal TV de înaltă definiţie. Monitorul acceptă atât conexiuni YPbPr analogice, cât şi conexiuni digitale necomprimate DVI sau HDMI, fiind compatibil cu tehnologia HDCP. Poate afişa semnale de 720p şi 1080i la 50 şi 60 Hz.

 • Ambilight activ pe 2 canale pentru o experienţă vizuală deosebită

  Ambilight activ pe 2 canale pentru o experienţă vizuală deosebită

  Ambilight vă oferă o experienţă vizuală substanţial îmbunătăţită, generând lumină ambientală care completează culorile şi lumina de pe ecran. De asemenea, adaugă o nouă dimensiune acestei experienţe, cufundându-vă pe deplin în programele pe care le vizionaţi. Creează atmosferă, oferă mai multă relaxare şi îmbunătăţeşte detaliile, contrastul şi culoarea imaginilor percepute. Ambilight adaptează automat şi independent culorile în funcţie de imaginile de pe ecran.

 • Conector USB pentru redare multimedia rapidă şi uşoară

  Conector USB pentru redare multimedia rapidă şi uşoară

  Conectorul USB vă permite să accesaţi fişierele multimedia jpg, mp3 şi alb de pe majoritatea dispozitivelor USB-stick şi camerelor digitale (clasa de memorie USB 1.1). Introduceţi USB-ul în slotul din partea laterală a televizorului şi accesaţi-vă fotografiile şi fişierele muzicale. Astfel vă puteţi vizualiza şi partaja cu uşurinţă fotografiile şi muzica.

 • Ecran WXGA cu LCD de înaltă definiţie, 1366 x 768 pixeli

  Acest afişaj WXGA cu tehnologie LCD avansată oferă o rezoluţie panoramică excelentă, de 1366 x 768 pixeli. Imaginile excelente, lipsite de scintilaţii, au o luminozitate optimă şi culori superbe, oferindu-vă o experienţă TV de neuitat.

 • Tuner digital integrat pentru recepţie DVB-T

  Tunerul DVB-T integrat vă permite să recepţionaţi, să vizionaţi şi să înregistraţi programe emise în standardul DVB-T. Pentru aceasta, nu aveţi nevoie de un set top box suplimentar şi nici de cabluri în plus.

 • Pixel Plus 3 HD pentru cele mai clare imagini HDTV

  Pixel Plus 3 HD oferă o combinaţie unică de claritate, detalii naturale, culori vii şi mişcare fluidă naturală pe ecranele de înaltă definiţie atât pentru semnal HD, cât şi pentru semnal TV standard şi conţinut multimedia. Fiecare pixel de imagine este îmbunătăţit, armonizându-se mai bine cu pixelii alăturaţi pentru a oferi o imagine mai naturală. Artefactele şi zgomotul din toate sursele, de la multimedia la TV standard şi HD cu rată mare de compresie, sunt detectate şi reduse pentru a vă oferi o imagine curată şi extrem de clară.

 • Clear LCD cu răspuns în 3 ms pentru o definiţie perfectă a mişcărilor

  Acest ecran LCD clar asigură o definiţie perfectă a mişcărilor, precum şi imagini vii şi clare, chiar şi în cazul unor mişcări rapide. Ratele ridicate de reîmprospătare ale tehnologiei de scanare cu iluminare din spate contribuie la sporirea clarităţii imaginilor reproduse cu un timp efectiv de răspuns de 3 milisecunde (măsurat în Perceived Blurr-Edge-Width; BEW). În plus, acesta creează un contrast dinamic mai puternic şi un unghi de vizionare extins. Tehnologia unică Philips aduce definiţia mişcărilor în cazul afişajelor LCD la un nivel fără precedent, superior oricărei alte tehnologii pentru ecrane plate.

 • Stativ pivotant cu design asortat inclus

  Pentru mai multă libertate, acest stativ special permite poziţionarea televizorului plat fără a fi necesară găurirea peretelui. Veţi beneficia de cel mai bun unghi de vizionare, graţie funcţiei de rotire la 40 de grade (20 de grade pe fiecare parte). Dispozitivul de gestionare invizibilă a cablurilor este inclus în partea din spate. Acest stativ este proiectat pentru a se încadra pe suportul de podea.

 • Intrare Dual HDMI pentru conexiuni High Definition complet digitale

  HDMI permite realizarea unei conexiuni digitale RGB necomprimate de la echipamentul sursă la ecran. Prin eliminarea conversiei în semnal analogic, imaginea are o calitate excepţională. Semnalul nedegradat reduce scintilaţia şi permite obţinerea unei imagini mai clare. HDMi comunică în mod inteligent, la cea mai ridicată rezoluţie posibilă, cu echipamentul sursă. Intrarea HDMI este perfect compatibilă cu sursele DVI, dar poate procesa şi semnal audio digital. HDMi include protecţia HDCP la copiere. Cu două intrări HDMI, puteţi conecta două surse HD - de exemplu un set top box şi un player Blu ray. Televizorul dvs. este pregătit pentru viitorul HD.

Vezi toate Specificaţile
 • DVB-T, suportat numai în ţările selectate

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa