Televizoare
Seria 4000
TV de 32" cu ecran plat LCD şi scanare progresivă

Flat TV

  Flat TV

  O experienţă vizuală nouă

  Acest televizor superb vă oferă imagini şi sunete uluitoare, dar şi finisaje de calitate, cu un design modern. Dispune de tehnologia Crystal Clear III pentru imagini vii, naturale şi de Virtual Dolby Surround, pentru un sunet excepţional. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

O experienţă vizuală nouă

cu tehnologia Crystal Clear III

 • Afişaj HD LCD WXGA, cu o rezoluţie de 1366 x 768p

  Acest afişaj WXGA cu tehnologie LCD avansată oferă o rezoluţie panoramică excelentă, de 1366 x 768p. Imaginile excelente, lipsite de scintilaţii, au o luminozitate optimă şi culori superbe, oferindu-vă o experienţă TV de neuitat.

 • Crystal Clear III asigură imagini naturale de înaltă calitate

  Crystal Clear III combină o serie de îmbunătăţiri pentru a asigura o imagine mai bună. Acestea includ: un filtru pieptene 2D, contrast dinamic, estompare a nuanţelor de albastru şi amplificare a nuanţelor de verde pentru a obţine totdeauna culori cât mai naturale.

 • Filtrul 2D de tip pieptene creşte claritatea imaginilor

  Filtrul 2D de tip pieptene separă semnalul de crominanţă (culoare) de cel de luminanţă (luminozitate), procesându-le separat pentru a îmbunătăţi rezoluţia imaginii şi a reduce la minim distorsiunile.

 • Controlul Activ cu senzor de lumină optimizează calitatea imaginii

  Tehnologia Active Control este o modalitate unică şi inteligentă de optimizare a calităţii imaginilor prin măsurarea şi analizarea semnalului primit în vederea reglării automate a setărilor. Tehnologia Active Control cu senzor de lumină utilizează un senzor pentru a regla luminozitatea imaginii în funcţie de nivelul de lumină din cameră.

 • Virtual Dolby Surround, pentru o experienţă audio la nivel cinematografic

  Virtual Dolby Surround este o tehnologie de procesare cu ajutorul căreia se pot obţine efecte avansate de sunet surround. Poate crea senzaţia de Dolby Pro Logic fără boxe posterioare suplimentare. Veţi avea parte de o experienţă TV completă.

 • Design compact şi rafinat, care se integrează armonios în orice încăpere

  Acest stil de design îi conferă un aspect elegant şi compact, reducând spaţiul ocupat şi încadrându-se în orice mediu.

 • Intrarea VGA vă permite să folosiţi televizorul şi ca monitor PC

  Intrarea PC vă permite să conectaţi televizorul la un computer şi să îl folosiţi drept monitor pentru PC.

 • Intrare VGA pentru a putea folosi televizorul ca monitor PC

  Televizorul are o intrare VGA compatibilă cu semnalul de ieşire pentru monitor al PC-ului dvs. Aceasta înseamnă că puteţi utiliza echipamentul atât ca televizor cât şi ca monitor, după preferinţă.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa