1
Televizor

Televizor LCD profesional cu LED-uri

  Televizor LCD profesional cu LED-uri

  Conectare simplă

  Bucuraţi-vă de libertatea de a naviga pe web şi obţineţi acces la o selecţie bogată de aplicaţii online cu Net TV pe acest televizor LCD hotelier profesional cu LED-uri, ultrasubţire. Vezi toate beneficiile

  Din păcate, acest produs nu mai este disponibil

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Conectare simplă

Bucuraţi-vă de libertatea de a naviga pe web şi obţineţi acces la o selecţie bogată de aplicaţii online cu Net TV pe acest televizor LCD hotelier profesional cu LED-uri, ultrasubţire. Vezi toate beneficiile

Din păcate, acest produs nu mai este disponibil

Televizor LCD profesional cu LED-uri

MediaSuite de 32", LCD, MPEG DVB-T2/T/C 2/4 32HFL5573D/10 Caută produse similare

Conectare simplă

Televizor hotelier cu LED-uri cu NetTV şi integrare sistem IP

 • Philips Net TV pentru servicii online populare pe televizorul dvs. hotelier

  Philips Net TV pentru servicii online populare pe televizorul dvs. hotelier

  Ştiaţi că jumătate dintre persoanele care călătoresc din întreaga lume ne-au indicat că ar prefera să stea într-un hotel care oferă servicii Net TV decât într-unul care nu oferă astfel de servicii? Cu Net TV vă stă la dispoziţie o diversitate de aplicaţii online. Experimentaţi o selecţie bogată de servicii online cu Philips Net TV construite în mod special în gama MediaSuite. Bucuraţi-vă de Catch-up TV, youtube, imagini, divertisment şi informaţii, prognoză meteo şi de alte funcţii de Internet direct pe televizorul dumneavoastră ori de câte ori doriţi. Prin reţeaua noastră parteneră puteţi opta de asemenea pentru integrarea sistemului IPTV fără utilizarea unui STB, ceea ce permite portale personalizate.

 • Imagini LED excepţionale cu un contrast extraordinar

  Imagini LED excepţionale cu un contrast extraordinar

  Tehnologia de iluminare cu leduri cea mai avansată a acestui televizor LED Full HD combină un design minimalist, atractiv cu o calitate uimitoare a imaginii, precum şi cel mai redus consum de energie din categoria sa. Pe deasupra, tehnologia de iluminare cu LED-uri nu conţine materiale periculoase. Astfel, prin iluminarea din spate cu LED puteţi să vă bucuraţi de un consum redus de energie, o luminozitate ridicată, contrast şi claritate incredibile şi culori vii.

 • Perfect Motion Rate (PMR) 400Hz pentru claritate extraordinară a mişcării

  Perfect Motion Rate (PMR) 400Hz pentru claritate extraordinară a mişcării

  Perfect Motion Rate (PMR) 400Hz permite reproducerea mişcărilor cu o claritate superbă, producând imagini clare şi vibrante în filmele cu acţiune rapidă. Noul standard PMR Philips redă vizual efectul combinat al celei mai rapide rate de refresh a ecranului, HD Natural Motion şi o formulă unică de procesare, pentru o claritate de neegalat a mişcării.

 • Moduri complete hotel, asistenţă medicală şi închisoare

  Toate caracteristicile necesare pentru utilizare profesională în medii în care se cere mai mult decât într-o cameră de zi. De la blocarea volumului şi a meniului la testări mai riguroase ale materialelor, economie de energie, telecomenzi antifurt şi caracteristici dedicate pentru asistenţă medicală şi închisoare pentru a permite aplicaţii pentru nişe de piaţă.

 • Hotel Scenea pentru un canal de informaţii personalizate şi de pornire

  Hotel Scenea vă permite să selectaţi şi să memoraţi pe televizor imagini care pot fi afişate ca şi canal de pornire sau de informaţii.

 • Clonare iniţială instantanee pentru instalare rapidă

  Pentru a instala iniţial televizoarele, Clonarea iniţială instantanee vă va economisi 3-5 minute pentru fiecare televizor pur şi simplu deoarece fişierele de pe USB sunt citite şi copiate automat pe televizor fără a mai fi necesară utilizarea meniului televizorului. Clonarea iniţială instantanee vă permite să reduceţi semnificativ timpul şi costul pentru instalare.

 • VSecure pentru protejarea conţinutului prin IP şi RF

  Pentru a prezenta oaspeţilor conţinut HD premium, sunt necesare precauţii stricte de securitate a conţinutului de la producătorul conţinutului. Philips a dezvoltat VSecure prin RF şi IP (DRM Marlin şi Windows) pentru protejarea conţinutului pe televizorul dvs. hotelier.

 • Serial Xpress Protocol pentru sisteme interactive

  Televizorul poate fi conectat la decodoare şi set-top boxuri produse de majoritatea furnizorilor de sisteme interactive, prin Serial Xpress Protocol (SXP).

 • Butonul verde permite oaspeţilor să economisească chiar şi mai multă energie

  Cu butonul verde oaspeţii au posibilitatea de a economisi chiar şi mai multă energie pe televizor optând pentru o iluminare mai puternică din spate sau oprind ecranul atunci când ascultă la radio. Un alt mod de a reduce costul de funcţionare al hotelului implicând oaspeţii în mod direct.

 • Consum redus de energie

  Televizoarele Philips sunt proiectate pentru a minimiza consumul de energie. Acest lucru nu reduce doar impactul asupra mediului, ci diminuează şi costurile de utilizare.

 • Panou de conectivitate integrat

  Panoul de conectivitate integrat le permite oaspeţilor dvs. să îşi conecteze perfect dispozitivele personale la televizorul dvs., fără a fi necesar niciun panou de conectivitate extern.

 • Design ecologic şi carcasă ignifugă

  Viabilitatea este parte integrantă din concepţia Philips asupra activităţilor sale. Televizoarele Philips sunt proiectate şi produse conform principiilor noastre de Design Ecologic orientate către minimizarea impactului general asupra mediului, prin diminuarea consumului de energie, îndepărtarea substanţelor periculoase, micşorarea greutăţii, ambalarea mai eficientă şi gradul sporit de reciclare. De asemenea, televizoarele Philips au o carcasă specială, confecţionată dintr-un material ignifug. Testele independente realizate de pompieri au arătat că, în timp ce televizoarele pot intensifica uneori incendiile provocate de surse externe, televizoarele Philips nu contribuie la propagarea acestora.

 • O singură listă de canale combinată pentru canalele analogice şi digitale

  O singură listă de canale combinată pentru canalele analogice şi digitale - Aceasta permite oaspetelui să comute fără niciun efort între canalele analogice şi digitale.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa