Televizor LCD profesional

  Televizor LCD profesional

  Confort superior al oaspeţilor

  Acest televizor modern pentru industria hotelieră oferă confort superior oaspeţilor în cameră şi poate permite oaspeţilor să îşi conecteze propriile dispozitive. Deoarece este pregătit pentru HD şi digital, vă pregăteşte pentru viitor şi poate oferi oaspeţilor cele mai recente servicii digitale. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Televizor LCD profesional

32" Pro+, LCD, digital integrat 32HFL3350D/10 Caută produse similare

Confort superior al oaspeţilor

Televizor LCD digital Philips cu ceas, pentru industria hotelieră

 • Mesaj de întâmpinare pe ecran

  Un mesaj de întâmpinare este afişat de fiecare dată când este pornit televizorul.

 • Programarea canalului de pornire

  Perfect pentru difuzarea în interior a reclamelor sau a canalelor de informaţii, permiţând afişarea unui canal predefinit la pornirea televizorului.

 • Pregătit HD cu tuner DVB-T integrat

  Oaspeţii dumneavoastră se vor bucura de calitatea excepţională a imaginilor cu un semnal TV de înaltă definiţie şi sunteţi pregătiţi pentru surse HD, precum set top box HDTV. Televizorul este capabil să accepte semnale analogice YPbPr, precum şi semnalele digitale necomprimate de cea mai înaltă calitate prin DVI sau HDMI. Semnalele digitale vor suporta protecţia contra copierii HDCP. Cu ajutorul tunerului integrat DVB-T, televizorul poate oferi canale digitale terestre, pe lângă canalele analogice existente. De asemenea, le permite oaspeţilor să asculte posturi de radio digitale la calitate deosebită fără să mai investiţi în receptoare radio.

 • Afişaj pentru ceas integrat cu alarmă de trezire şi mesaje

  Afişajul pentru ceas integrat, care funcţionează şi ca alarmă de trezire, elimină necesitatea investirii într-un ceas suplimentar care să înmulţească numărul cablurilor din încăpere. Sincronizarea automată a orei prin teletext şi păstrarea setărilor pentru alarmă în timpul căderilor scurte de tensiune măresc şi mai mult confortul oaspeţilor

 • O singură listă de canale combinată pentru canalele analogice şi digitale

  O singură listă de canale combinată pentru canalele analogice şi digitale - Aceasta permite oaspetelui să comute fără niciun efort între canalele analogice şi digitale.

 • Telecomandă pentru industria hotelieră uşor de utilizat

  Acest televizor este livrat cu o telecomandă elegantă care este proiectată special pentru utilizarea în industria hotelieră. Pentru o experienţă a utilizării uşoare, numai butoanele şi funcţiile esenţiale sunt oferite pentru oaspeţi. Suplimentar, funcţia de verificare a bateriei şi dispozitivele antifurt pentru baterii sunt caracteristici care pot contribui la operaţiunile eficiente din hotel.

 • Limitarea volumului

  Această caracteristică predefineşte intervalul de volum în care poate funcţiona televizorul, prevenind reglajele excesive ale volumului şi evitând astfel deranjarea vecinilor.

 • Compatibilitate cu panoul de conectivitate Philips pentru ca oaspeţii să se bucure de dispozitivele proprii

  Acest televizor funcţionează perfect integrat cu panourile de conectivitate Philips. Oaspetele se poate conecta uşor şi se poate bucura de materialele media de pe PC, MP3 player, DVD player, cameră video şi diverse alte dispozitive. Datorită sensibilităţii automate panoul de conectivitate şi televizorul se comută automat pentru vizualizarea conţinutului dispozitivului oaspete conectat.

 • Clonare USB a tuturor setărilor pentru instalare rapidă

  Asigură capacitatea de a copia uşor şi fără cabluri toate setările şi canalele programate de la un televizor la altele în mai puţin de un minut. Caracteristica asigură uniformitatea între televizoare şi reduce semnificativ timpul şi costurile de instalare.

 • Compatibil cu set-top box

  Acest televizor pentru hotel poate fi conectat la un set-top box, oferind energie pe scart şi protocolul Serial Express Lite.

 • Design ecologic şi carcasă ignifugă

  Viabilitatea este parte integrantă din concepţia Philips asupra activităţilor sale. Televizoarele Philips sunt proiectate şi produse conform principiilor noastre EcoDesign orientate către minimizarea impactului general asupra mediului, prin diminuarea consumului de energie, îndepărtarea substanţelor periculoase, micşorarea greutăţii, ambalarea mai eficientă şi gradul sporit de reciclare. De asemenea, televizoarele Philips au o carcasă specială, confecţionată dintr-un material ignifug. Testele independente realizate de pompieri au arătat că, în timp ce televizoarele pot intensifica uneori incendiile provocate de surse externe, televizoarele Philips nu contribuie la propagarea acestora.

Vezi toate Specificaţile
 • Pentru informaţii despre ţările înscrise la DVB-T adresaţi-vă persoanei de contact de la Philips.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa