Phoenix

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/3115331ph/3115331ph_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Phoenix

  Luminează-ţi momentele

  Lampa de plafon Phoenix din gama Philips Hue îţi oferă lumină LED albă cu intensitate reglabilă, de la caldă la rece, pentru fiecare clipă din viaţa ta. Conecteaz-o prin consola Hue (nu este inclusă) la reţeaua WiFi de acasă, pentru control fără efort de pe dispozitivul inteligent. Vezi toate beneficiile

 • Luminează-ţi momentele

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Luminează-ţi momentele

de la răsărit la apus

 • Textură 3D pentru efect dinamic

  Textură 3D pentru efect dinamic

  Lampa Philips Hue Phoenix are o textură 3D specială, care îi scoate în evidenţă aspectul şi răspândeşte o lumină difuză plăcută. Suprafaţa lămpii este acoperită cu un model hexagonal, care captează şi reflectă lumina, creând un efect dinamic. Efectul se schimbă în funcţie de unghiul din care priveşti, făcând din Philips Hue Phoenix un obiect decorativ atrăgător chiar şi cu lumina stinsă.

 • Relaxează-te, citeşte, concentrează-te şi umple-te de energie cu reţetele de lumină

  Relaxează-te, citeşte, concentrează-te şi umple-te de energie cu reţetele de lumină

  Lumina ne influenţează starea de spirit şi comportamentul. Philips Hue te ajută să îţi personalizezi rutinele zilnice şi să le transformi în momente plăcute. Sari peste cafeaua de dimineaţă şi pregăteşte-te pentru sarcinile zilnice cu lumină naturală albă, rece şi intensă, care îţi stimulează trupul şi mintea. Păstrează-ţi concentrarea cu lumină albă intensă, reglată fin. Sau relaxează-te cu strălucirea plăcută a luminii albe pentru un sfârşit de zi perfect.

 • Reglare fără instalare

  Reglare fără instalare

  Descoperă reglarea lină a intensităţii cu Philips Hue. Nici prea strălucitor. Nici prea întunecat. Exact aşa cum trebuie. Nu este nevoie de fire, de un electrician sau de instalare.

 • Creează ambianţa dorită, de la lumină albă caldă la lumină naturală rece

  Creează ambianţa dorită, de la lumină albă caldă la lumină naturală rece

  Creează ambianţa dorită pentru orice moment din zi şi decorează-ţi locuinţa cu lumină caldă sau albă şi rece. Te poţi bucura de diferite stiluri pe parcursul anului, indiferent că e vorba de lumină albă clară care îţi aminteşte de o briză primăvăratică, de lumina albă caldă a soarelui de vară sau de lumina naturală rece a iernii. Pentru această funcţionalitate este necesară conectarea la consola Philips Hue.

 • Terezeşte-te şi mergi la culcare în mod natural

  Terezeşte-te şi mergi la culcare în mod natural

  Philips Hue te va ajuta să te trezeşti aşa cum îţi place şi să începi ziua cu forţe proaspete. Intensitatea luminii creşte treptat, imitând efectul răsăritului. Te vei trezi astfel natural, fără a fi deranjat de sunetul puternic al ceasului deşteptător. Începe ziua aşa cum trebuie. Seara, lumina albă caldă relaxantă te ajută să te destinzi şi să îţi pregăteşti corpul pentru un somn odihnitor. Pentru această funcţionalitate este necesară conectarea la consola Philips Hue.

 • Control inteligent, atât acasă, cât şi de la distanţă

  Control inteligent, atât acasă, cât şi de la distanţă

  Cu aplicaţiile Philips Hue pentru iOS şi pentru Android, poţi să controlezi luminile de la distanţă oriunde te afli. Verifică dacă nu ai uitat luminile aprinse înainte de a pleca de acasă şi aprinde-le dacă lucrezi până târziu. Pentru această funcţionalitate este necesară conectarea la consola Philips Hue.

 • Setează temporizatoare comode

  Setează temporizatoare comode

  Philips Hue poate face să pară că eşti acasă atunci când eşti plecat, folosind funcţia de programare din aplicaţia Philips Hue. Programează luminile să se aprindă la o oră prestabilită, astfel încât acestea să fie aprinse atunci când ajungi acasă. Poţi chiar programa ca luminile să se aprindă la ore diferite în unele camere. Şi, desigur, poţi programa luminile să se stingă treptat în timpul nopţii, pentru a nu-ţi mai face griji că ai uitat vreo lumină aprinsă. Pentru această funcţionalitate este necesară conectarea la consola Philips Hue.

 • Controlează lumina aşa cum doreşti

  Controlează lumina aşa cum doreşti

  Conectează-ţi luminile Philips Hue la consolă şi începe să descoperi posibilităţile nelimitate. Controlează luminile de pe smartphone sau tabletă prin aplicaţia Philips Hue sau adaugă comutatoare la sistem pentru a activa luminile. Programează temporizatoare, notificări, alarme şi multe altele pentru a beneficia de experienţa completă oferită de Philips Hue. Philips Hue funcţionează chiar şi cu Amazon Alexa, Apple Homekit şi Google Home pentru a permite controlul luminilor prin comandă vocală.

 • Necesită o consolă sau un comutator

  Necesită o consolă sau un comutator

  Conectează-ţi luminile Philips Hue la consolă pentru a le controla de pe smartphone sau tabletă prin aplicaţia Philips Hue. Sau controlează luminile Philips Hue cu variatorul Philips Hue pentru a le aprinde/stinge şi a le regla intensitatea sau pentru a trece prin toate schemele de iluminat.

 • Lumină intensă

  Corp de iluminat de înaltă calitate cu o putere luminoasă ridicată, care furnizează suficientă lumină albă pentru orice moment din zi sau activitate.

Vezi toate Specificaţile

EcoPassport – Prezentare generală a specificaţiilor produselor noastre ecologice

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa