Lampă de plafon

  Lampă de plafon

  Decoraţi-vă casa cu lumină

  Inspirată din forme creative şi tendinţe de design interior, fiecare lampă este un obiect minunat de design. Puteţi alege dintr-o gamă variată de modele, cu idei care inspiră pentru decorarea şi iluminarea căminului dvs.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Decoraţi-vă casa cu lumină

 • Aplicaţii şi finisaje multiple care se potrivesc cu gusturile dvs.

  Aplicaţii şi finisaje multiple care se potrivesc cu gusturile dvs.

  Dacă vă place să contribuiţi la design şi doriţi să experimentaţi cu cele mai noi stiluri şi teme din casa dvs, încercaţi Philips myStyle. Aceasta este o gamă de lustre decorative, lămpi de perete, de tavan, de podea şi de masă din materiale premium şi în diferite culori.

 • Durată de viaţă de până la 4.000 de ore

  Durată de viaţă de până la 4.000 de ore

  Lămpile cu ecohalogen durează până la 4.000 de ore.

 • Economie de energie de până la 40%

  Economie de energie de până la 40%

  Această lampă economiseşte energie în comparaţie cu sursele de lumină tradiţionale, ajutându-vă să economisiţi bani cu facturile de energie şi să contribuiţi la protejarea mediului.

 • Forme expresive şi elegante, materiale premium

  Philips myStyle este proiectat să se potrivească perfect cu toate decoraţiunile interioare, oferind mai multe stiluri pentru a se combina perfect cu orice cămin. Cu multe aplicaţii şi finisaje, acesta se combină excelent cu elemente precum perdele, mobilă, vopsea şi accesorii pentru a completa aspectul dorit. Atenţia specială pentru detalii şi design vă ajută să exprimaţi stilul dvs. personal, pentru a decora interiorul exact aşa cum doriţi. Acest lucru înseamnă ambient şi încăperi atractive de care vă veţi bucura împreună cu prietenii şi familia.

 • Lampă (lămpi) Philips inclus(e)

  Acest corp de iluminat este prevăzut cu lampă (lămpi) Philips, oferindu-vă cea mai bună calitate şi cel mai bun efect de lumină, care corespund corpului dvs. de iluminat.

 • Strălucitor cu lumină

  Acest corp de iluminat oferă lumină strălucitoare pentru a evidenţa caracteristici sau a crea o ambianţă plăcută în camera dvs., economisind în acelaşi timp energie în comparaţie cu lămpile tradiţionale cu halogen.

 • Compatibil cu variatorul de perete

  Acest corp de iluminat este compatibil cu un variator de perete instalat (nu este inclus în cutie).

 • Adecvat pentru montarea pe perete şi pe tavan

  Această lampă poate fi instalată pe perete sau pe tavan, oferindu-vă deplină flexibilitate pentru a alege utilizarea optimă.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa