Lampă de plafon

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/300994816/300994816_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Lampă de plafon

  Saving in style

  Bucuraţi-vă din plin de lumină cu această elegantă lampă Ecomoods pentru tavan, din aluminiu. Aceasta redă o atmosferă de confort şi simplitate, economisind în acelaşi timp şi energia. O semnătură pentru designul contemporan, care arată perfect în spaţiul dvs. de locuit. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

myLiving Lampă de plafon

Moments, aluminiu 300994816 Caută produse similare

Saving in style

 • Economie de energie de până la 80%

  Economie de energie de până la 80%

  Marele avantaj al luminii fluorescente este eficienţa energetică. O lampă fluorescentă consumă doar o cincime din energia unui bec convenţional. Aceasta înseamnă că instalarea luminii fluorescente Philips la domiciliu pentru a înlocui becurile standard va reduce factura la energie electrică cu circa 80 %!

 • Durată de viaţă extra-lungă a becului

  Durată de viaţă extra-lungă a becului

  Bec Philips inclus cu o durată de viaţă extra-lungă, de până la 12,000 de ore.

 • Robust şi fiabil

  Robust şi fiabil

  Făcut să reziste. Fiecare piesă din colecţia de corpuri de iluminat Philips Ecomoods utilizează materiale şi componente de calitate ridicată. Acum, cu Philips Ecomoods puteţi cumpăra un corp de iluminat de înaltă calitate şi de durată.

 • Design contemporan elegant

  Ecomoods are un aspect clar, contemporan, care contrazice formele produselor de economisire a energiei tradiţional voluminoase şi neatractive. Subţiri şi elegante, toate lămpile de design ale colecţiei au fost proiectate ca o combinaţie perfectă între formă şi funcţie.

 • Lumină albă pură difuză

  Această lampă utilizează cea mai nouă tehnologie cu bec economic pentru a furniza un val de lumină naturală, albă, pură. Lumina sa difuză vă va ilumina camera într-o nuanţă albă, pură, care vă permite să combinaţi funcţionalitatea şi respectul pentru mediu. Lumina difuză este perfectă pentru iluminarea generală.

 • Aluminiu

  Extrem de actual, aluminiul este un material maleabil, durabil, uşor, de culoare argintiu deschis.

Vezi toate Specificaţile

EcoPassport – Prezentare generală a specificaţiilor produselor noastre ecologice

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa