TV

  O experienţă vizuală nouă

  Acest televizor Real Flat TV de 29" combină calitatea superioară a imaginii cu sunetul stereo transmis prin difuzoarele încorporate. Oferă, de asemenea, tehnologia Crystal Clear pentru un contrast îmbunătăţit al imaginii, conectori accesibili amplasaţi lateral şi teletext. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

O experienţă vizuală nouă

cu tehnologia Crystal Clear

 • Tehnologia RealFlat asigură imagini mai fidele

  Tubul mai plat oferă un unghi de vizionare mai larg, reducând în acelaşi timp reflexia, pentru a obţine cea mai bună imagine.

 • Tehnologia Crystal Clear îmbunătăţeşte profunzimea imaginii

  Combinând diverse metode de îmbunătăţire a imaginii, cum ar fi tehnologia Contrast Plus şi cea de îmbunătăţire a culorilor, noua tehnologie Crystal Clear îmbunătăţeşte profunzimea imaginilor.

 • Sistem stereo digital NICAM, pentru un sunet stereo clar

  În unele ţări, de exemplu în Marea Britanie şi în Belgia, programele TV sunt emise cu sunet stereo digital NICAM. Acesta are o calitate la standarde CD şi o imunitate sporită la zgomot şi deteriorarea semnalului. Poate fi utilizat în cadrul transmisiunilor mono, stereo şi Dolby Pro Logic. Tunerul integrat al acestui produs are capacitatea de a decoda semnal NICAM.

 • Funcţii Smart Picture şi Smart Sound pentru a vă personaliza vizionarea

  Modurile presetate Philips pentru Smart Picture şi Smart Sound asigură un acces direct de la o singură tastă de pe telecomandă. Puteţi selecta setări optimizate pentru sunet şi imagine în funcţie de diverse moduri de redare a acestor două caracteristici.

 • Teletextul reprezintă o sursă vastă de informaţii

  Teletextul este un sistem de comunicare utilizat de majoritatea televiziunilor din Europa, sistem prin care sunt transmise informaţii diverse. Aceste informaţii pot fi vizualizate numai cu televizoare dotate cu decodoare Teletext.

 • Mufe stereo pentru semnal AV şi căşti amplasate lateral

  Intrările stereo laterale AV şi pentru căşti facilitează conectarea echipamentelor externe cum ar fi dispozitivele audio, consolele de jocuri sau camerele video. Este o modalitate simplă de a experimenta noi senzaţii audio sau jocuri captivante.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa