TV

  O experienţă vizuală nouă

  Acest televizor Real Flat de 29" combină calitatea superioară a imaginii cu sunetul stereo AV transmis prin difuzoarele încorporate. Oferă, de asemenea, tehnologia Crystal Clear pentru un contrast îmbunătăţit al imaginii, conectori accesibili amplasaţi lateral şi teletext. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

O experienţă vizuală nouă

cu tehnologia Crystal Clear

 • Tehnologia RealFlat asigură imagini mai fidele

  Tubul mai plat oferă un unghi de vizionare mai larg, reducând în acelaşi timp reflexia, pentru a obţine cea mai bună imagine.

 • Tehnologia Crystal Clear îmbunătăţeşte profunzimea imaginii

  Combinând diverse metode de îmbunătăţire a imaginii, cum ar fi tehnologia Contrast Plus şi cea de îmbunătăţire a culorilor, noua tehnologie Crystal Clear îmbunătăţeşte profunzimea imaginilor.

 • Sistem stereo AV pentru sunet spaţial

  La conectarea televizorului la o sursă AV cu sunet stereo, acesta converteşte sunetul mono în sunet stereo spaţial pentru a creşte fidelitatea.

 • Funcţii Smart Picture şi Smart Sound pentru a vă personaliza vizionarea

  Modurile presetate Philips pentru Smart Picture şi Smart Sound asigură un acces direct de la o singură tastă de pe telecomandă. Puteţi selecta setări optimizate pentru sunet şi imagine în funcţie de diverse moduri de redare a acestor două caracteristici.

 • Indicator care arată cât de puternic este semnalul

  Acest indicator afişează puterea semnalului la schimbarea canalului, urmăreşte şi actualizează permanent puterea semnalului de intrare.

 • Teletextul reprezintă o sursă vastă de informaţii

  Teletextul este un sistem de comunicare utilizat de majoritatea televiziunilor din Europa, sistem prin care sunt transmise informaţii diverse. Aceste informaţii pot fi vizualizate numai cu televizoare dotate cu decodoare Teletext.

 • Intrare video Component pentru redare de calitate

  Component Video este standardul de interconectare de cea mai bună calitate pentru materialele video analogice: Este mai clar decât S-video şi Composite Video.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa