TV stereo

  TV stereo

  O experienţă vizuală nouă

  Acest televizor are o calitate excelentă a imaginii, cu sunet Incredible Surround emis prin cele două difuzoare încorporate. Dispune de tehnologia Crystal Clear pentru îmbunătăţirea profunzimii imaginii, conexiuni laterale cu acces facil şi teletext cu 10 pagini. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

O experienţă vizuală nouă

cu tehnologia Crystal Clear

 • Tubul TV Blackline FX vă oferă imagini cu contrast ridicat

  Blackline FX este un nou tub Philips cu sticlă fumurie pentru un contrast mai bun şi cu un strat de fosfor puternic pigmentat pentru o luminozitate şi un contrast mai puternice.

 • Tehnologia Crystal Clear îmbunătăţeşte profunzimea imaginii

  Combinând diverse metode de îmbunătăţire a imaginii, cum ar fi tehnologia Contrast Plus şi cea de îmbunătăţire a culorilor, noua tehnologie Crystal Clear îmbunătăţeşte profunzimea imaginilor.

 • Incredible Surround™ pentru o experienţă audio de excepţie

  Incredible Surround este o tehnologie audio de la Philips care măreşte considerabil câmpul sonor şi oferă o experienţă audio incredibilă. Prin deplasarea electronică a fazei, Incredible Surround combină sunetele canalelor din stânga şi dreapta, mărind virtual distanţa dintre cele două difuzoare. Cu cât distanţa este mai mare, cu atât se îmbunătăţeşte efectul stereo, creând o dimensiune a sunetului mult mai naturală. Prin Incredible Surround, veţi cunoaşte sunetul surround total, profund şi amplu, fără să folosiţi difuzoare suplimentare.

 • Funcţii Smart Picture şi Smart Sound pentru a vă personaliza vizionarea

  Modurile presetate Philips pentru Smart Picture şi Smart Sound asigură un acces direct de la o singură tastă de pe telecomandă. Puteţi selecta setări optimizate pentru sunet şi imagine în funcţie de diverse moduri de redare a acestor două caracteristici.

 • Funcţie Smart Text cu 10 pagini, pentru acces rapid la teletext.

  Teletextul este un sistem răspândit, emis de majoritatea televiziunilor. Funcţia Smart text pentru 10 pagini asigură un acces extrem de rapid la informaţii la schimbarea paginilor.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa