televizor panoramic profesional

  televizor panoramic profesional

  Televizor Real Flat System cu ecran lat

  Gama System SmartCard asigură un management eficient şi tot confortul necesar pentru oaspeţi. Slotul integrat permite extinderea către sisteme interactive. Este un echipament al viitorului, pregătit pentru aplicaţiile digitale. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Televizor Real Flat System cu ecran lat

pentru aplicaţii interactive locale

 • Slot de expansiune SmartCard 3v3

  Permite instalarea în interiorul televizorului a unor decodoare şi controllere produse de terţi, pentru o integrare personalizată a componentelor. Elimină necesitatea decodoarelor, controllerelor sau terminalelor de date externe. Integrează sistemul cu aplicaţii de control superioare. Permite upgrade-ul la tehnologii viitoare. Proiectat pentru aplicaţii digitale.

 • Conector RJ12 Smartplug

  Conectorul RJ12 Smartplug permite comunicarea televizorului cu decodoare şi controllere produse de terţi.

 • Limitarea volumului

  Această caracteristică predefineşte intervalul de volum în care poate funcţiona televizorul, prevenind reglajele excesive ale volumului şi evitând astfel deranjarea vecinilor.

 • Afişaj pentru ceas integrat cu alarmă de trezire şi mesaje

  Afişajul pentru ceas integrat, care funcţionează şi ca alarmă de trezire, elimină necesitatea investirii într-un ceas suplimentar care să înmulţească numărul cablurilor din încăpere. Sincronizarea automată a orei prin teletext şi păstrarea setărilor pentru alarmă în timpul căderilor scurte de tensiune măresc şi mai mult confortul oaspeţilor

 • Wireless SmartLoader pentru clonare rapidă

  Asigură capacitatea de a copia uşor şi fără cabluri toate setările programate de la un televizor la altele în mai puţin de un minut. Caracteristica asigură uniformitatea între televizoare şi reduce semnificativ timpul şi costurile de instalare.

 • Conector pentru boxe externe

  Conector audio cu amplificator pentru instalarea uşoară a unor boxe externe (cum sunt cele pentru băi), eliminând necesitatea investiţiilor în echipamente externe

 • Mesaj de întâmpinare pe ecran

  Un mesaj de întâmpinare este afişat de fiecare dată când este pornit televizorul.

 • Blocarea comenzilor frontale

  Previne accesul neautorizat la funcţiile televizorului

 • Programarea canalului de pornire

  Perfect pentru difuzarea în interior a reclamelor sau a canalelor de informaţii, permiţând afişarea unui canal predefinit la pornirea televizorului.

 • Acces la meniul de securitate

  Acces condiţionat la setările de instalare şi configurare printr-un cod special sau din telecomanda principală

 • ESP™ (Energy Savings Programmability)

  Această funcţie poate fi selectată din meniul de configurare. Televizorul poate fi oprit automat după o anumită perioadă de timp, pentru a economisi energie şi a prelungi durata de viaţă a produsului. Intervalul care poate fi selectat este cuprins între 0 şi 99 de ore.

 • Recepţie teletext în mai multe limbi

  Permite utilizatorilor să selecteze limba preferată, asigurând compatibilitatea cu caracterele teletextului.

 • Scan Velocity Modulation îmbunătăţeşte definiţia şi contrastul

  Funcţia Scan Velocity Modulation variază viteza fasciculului de electroni, asigurând o imagine mai fidelă cu claritate şi contrast sporite.

 • Filtrul 2D de tip pieptene creşte claritatea imaginilor

  Filtrul 2D de tip pieptene separă semnalul de crominanţă (culoare) de cel de luminanţă (luminozitate), procesându-le separat pentru a îmbunătăţi rezoluţia imaginii şi a reduce la minim distorsiunile.

 • Sistem stereo digital NICAM, pentru un sunet stereo clar

  În unele ţări, de exemplu în Marea Britanie şi în Belgia, programele TV sunt emise cu sunet stereo digital NICAM. Acesta are o calitate la standarde CD şi o imunitate sporită la zgomot şi deteriorarea semnalului. Poate fi utilizat în cadrul transmisiunilor mono, stereo şi Dolby Pro Logic. Tunerul integrat al acestui produs are capacitatea de a decoda semnal NICAM.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa