Monitor LCD 3D, cu iluminare de fundal cu LED-uri

  Monitor LCD 3D, cu iluminare de fundal cu LED-uri

  Experimentaţi jocuri 3D pe afişajul dvs. mare

  Implicaţi-vă în jocuri 3D pe monitorul cu LED-uri Philips 273G. Datorită ecranului de mari dimensiuni, ochelarilor cu obturator 3D activi şi intrărilor multiple HDMI, jocurile au devenit mai incitante! Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Monitor LCD 3D, cu iluminare de fundal cu LED-uri

G Line, 27" (68, 6 cm), 3D, ochelari cu obturator 273G3DHSW/00 Caută produse similare

Experimentaţi jocuri 3D pe afişajul dvs. mare

 • 3D Max 120Hz

  3D Max 120Hz

  Lăsaţi-vă vrăjit de jocuri, filme şi fotografii 3D cu ecranul 3D Max de 120 Hz de la Philips. Eliberaţi-vă cu ochelarii cu obturator activi wireless care redau profunzimea naturală la rezoluţie Full HD. Software-ul PC la pachet nu numai că vă permite să jucaţi jocuri 3D, dar transformă conţinutul 2D în 3D. Utilizând ultima generaţie de afişaje cu comutare rapidă pentru profunzime naturală şi realism la o rezoluţie de 1920x1080, jocurile de ultimă generaţie 3D pentru calculator şi Blu Ray vor arăta uimitor de fluide şi precise. Filmele 3D cu profunzimea lor naturală vă vor introduce în acţiune.

 • SmartContrast 20000000:1 pentru detalii negre bogate

  SmartContrast 20000000:1 pentru detalii negre bogate

  Vă doriţi ecranul LCD plat cu cel mai mare contrast şi cu cele mai vibrante imagini. Procesarea video avansată Philips, combinată cu tehnologia unică extremă de iluminare reglabilă din spate, are ca rezultat imagini vibrante. SmartContrast va creşte contrastul cu un nivel superior de negru şi randarea exactă a umbrelor şi a culorilor întunecate. Imaginile oferite sunt strălucitoare, realiste, cu un contrast înalt şi culori vibrante.

 • SmartImage: Experienţă de afişare optimă şi intuitivă

  SmartImage: Experienţă de afişare optimă şi intuitivă

  SmartImage este o tehnologie exclusivă Philips de vârf care analizează conţinutul afişat pe ecran şi vă oferă o performanţă de afişare optimizată. Această interfaţă accesibilă vă permite să selectaţi diferite moduri, precum Birou, Imagine, Divertisment, Economie etc., pentru a se potrivi aplicaţiei utilizate. Pe baza scenariului pe care îl selectaţi, SmartImage îmbunătăţeşte dinamic contrastul, saturaţia culorilor, definiţia imaginilor şi clipurilor video, pentru performanţe de afişare de excepţie. Opţiunea modului Economie vă oferă economii importante de energie. Totul în timp real, prin apăsarea unui singur buton!

 • Reîmprospătare SmartResponse la 2 ms pentru jocuri 2D

  Reîmprospătare SmartResponse la 2 ms pentru jocuri 2D

  SmartResponse este o tehnologie de accelerare exclusivă de la Philips care, atunci când este pornită, reglează automat timpul de răspuns la cerinţele specifice ale aplicaţiei, precum jocurile şi filmele, care necesită un timp de răspuns mai scurt pentru a produce imagini fără trepidaţii, temporizare şi umbre

 • 3D automat cu cele mai recente console Blu-ray şi de jocuri cu HDMI

  Cu jocuri Blu-ray şi cu conectarea compatibilă HDMI 1.4a la playere de filme, afişajul 3D Philips va comuta automat în modul 3D ţi vă va oferi imediat imagini excelente. Fără agitaţie cu reglajele!

 • Tehnologie cu LED-uri pentru imagini strălucitoare

  LED-urile albe sunt dispozitive robuste, care produc o strălucire completă şi constantă mai rapid, economisind durata de pornire. LED-urile nu conţin mercur, ceea ce permite procesul ecologic de reciclare şi scoatere din uz. LED-urile permit un control mai bun al luminii de fundal pentru LCD, rezultând un raport de contrast foarte înalt. De asemenea, oferă o reproducere superioară a culorilor datorită luminozităţii constante pe întregul ecran.

 • Ajustare simplă a setărilor cu ajutorul tehnologiei Philips SmartControl

  Software PC pentru setări de afişare cu reglare fină performante. Philips oferă utilizatorilor două opţiuni pentru reglarea setărilor afişajului. Fie navigaţi prin meniul OSD cu mai multe niveluri cu ajutorul butoanelor de pe ecran, fie utilizaţi software-ul Philips SmartControl pentru a regla uşor diferitele setări pentru afişaj într-un mod familiar.

 • Afişaj ecologic fără mercur

  Monitoarele Philips cu iluminare de fundal cu LED-uri nu conţin mercur, una dintre cele mai toxice substanţe naturale, care afectează oamenii şi animalele. Acest lucru reduce impactul afişajului asupra mediului pe întregul ciclu de viaţă, de la fabricare până la scoaterea din uz.

 • Transformaţi-vă conţinutul 2D în profunzime 3D cu software-ul pentru PC

  Reinventaţi-vă colecţia 2D preferată de jocuri, filme şi materiale video cu software-ul pentru PC instalat. Printr-un clic cu mouse-ul, priviţi-le cum se transformă cu profunzime 3D uluitoare.

 • Ochelari cu obturator 3D activi wireless pentru vizionare uşoară

  Eliberaţi-vă cu ochelarii cu obturator activi wireless reîncărcabili. Nu vă mai îngrijoraţi în legătură cu unghiul de vizionare restrictiv şi limitat în timp ce vă jucaţi jocurile preferate şi vă uitaţi la filme.

Vezi toate Specificaţile
 • Dacă aveţi stări de disconfort cum ar fi ameţeala, durerile de cap sau dezorientarea, vă recomandăm să nu vizionaţi materiale în format 3D pentru perioade îndelungate de timp.
 • Părinţii trebuie să îşi monitorizeze copiii în timpul vizionărilor 3D şi să se asigure că aceştia nu resimt niciun disconfort de tipul celor menţionate mai sus. Vizionarea 3D nu este recomandată pentru copiii cu vârsta mai mică de 6 ani.
 • Vă rugăm să citiţi cu atenţie manualul de instrucţiuni pentru a afla mai multe informaţii despre 3D şi despre sănătate
 • Reţineţi că software-ul pentru PC (TriDef 3D) pentru jocuri 3D necesită plăci video AMD/ATI.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa