Monitor LCD cu SmartImage pentru jocuri

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/272g5djeb_01/272g5djeb_01_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Monitor LCD cu SmartImage pentru jocuri

  Jocuri la 144 Hz

  Acest afişaj avansat Philips pentru jocuri recreează ecranul până la 144 de ori pe secundă, pentru imagini uimitoare, extrem de omogene. Tehnologia SmartFrame vă ajută să evidenţiaţi o zonă specifică a ecranului. Presetările special concepute pentru jocuri şi tastatura inteligentă la distanţă vă ajută să păstraţi controlul Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Brilliance Monitor LCD cu SmartImage pentru jocuri

144 Hz, 27" (68, 6 cm) 272G5DJEB/01 Caută produse similare

Jocuri la 144 Hz

 • Rate de reîmprospătare de 144 Hz pentru imagini uimitoare, extrem de omogene

  Rate de reîmprospătare de 144 Hz pentru imagini uimitoare, extrem de omogene

  Jucaţi jocuri intense şi competitive. Aveţi nevoie de un afişaj cu imagini extrem de omogene, fără decalaj de timp. Acest afişaj Philips recreează imaginea de pe ecran până la 144 de ori pe secundă, efectiv de 2,4 ori mai rapid decât un afişaj standard. O rată mai scăzută a cadrelor poate face ca inamicii să pară că sar din loc în loc pe ecran, făcându-i ţinte dificile. Cu o rată a cadrelor de 144 Hz, puteţi vizualiza acele imagini esenţiale care lipsesc de pe ecran, care arată mişcarea inamicilor într-un mod extrem de omogen, pentru ca dvs. să îi puteţi focaliza cu uşurinţă. Cu un decalaj de intrare extrem de redus şi fără fenomenul de sfâşiere a imaginii, acest ecran Philips este partenerul perfect pentru jocuri

 • Tehnologie MHL pentru a vă bucura de conţinutul mobil pe un ecran mare

  Tehnologie MHL pentru a vă bucura de conţinutul mobil pe un ecran mare

  Mobile High Definition Link (MHL) este o interfaţă mobilă audio/video pentru conectarea directă a telefoanelor mobile şi a altor dispozitive portabile la afişaje cu înaltă definiţie. Un cablu opţional MHL vă permite să vă conectaţi dispozitivul mobil care acceptă MHL la acest afişaj mare Philips MHL şi să vă vizionaţi videoclipurile HD care prind viaţă cu sunet complet digital. Nu doar că vă puteţi bucura de jocurile mobile, fotografii şi alte aplicaţii pe ecranul său mare, dar puteţi să vă încărcaţi simultan dispozitivul mobil astfel încât să nu vă lase fără alimentare la mijlocul drumului.

 • Mod de joc SmartImage optimizat pentru jucători

  Mod de joc SmartImage optimizat pentru jucători

  Noul afişaj pentru jocuri de la Philips dispune de acces direct OSD, reglat fin pentru jucători, oferindu-vă opţiuni multiple. Modul „FPS” (Primul care trage) îmbunătăţeşte temele întunecate ale jocurilor, permiţându-vă să vedeţi obiecte în zone întunecate. Modul „Curse auto” adaptează afişajele cu cel mai rapid timp de răspuns şi culori superioare împreună cu reglaje de imagine. Modul „RTS” (Strategie în timp real) dispune de modul SmartFrame special, care permite evidenţierea anumitor zone şi reglarea dimensiunilor şi a imaginii. Jucătorul 1 şi Jucătorul 2 vă permit să salvaţi setări personalizate pe baza diferitelor jocuri, asigurând cea mai bună performanţă.

 • SmartFrame evidenţiază zona pentru a putea să vă identificaţi cu uşurinţă adversarii

  SmartFrame evidenţiază zona pentru a putea să vă identificaţi cu uşurinţă adversarii

  SmartFrame vă permite să vă identificaţi cu uşurinţă adversarii prin evidenţierea unei zone specifice de pe ecran. Prin amplificarea nivelului RGB în zona selectată, vă permite să acordaţi mai multă atenţie părţii specifice a ecranului de unde vă aşteptaţi la mişcări bruşte ale inamicului. Puteţi de asemenea să reglaţi dimensiunea şi imaginea în funcţie de preferinţe. Se potriveşte în special pentru jocurile în modul RTS (Strategie în timp real).

 • SmartSize vă permite să jucaţi pe ecrane de diferite dimensiuni

  SmartSize vă permite să jucaţi pe ecrane de diferite dimensiuni

  SmartSize îşi permite să schimbi vizualizarea ecranului acestui afişaj pentru jocuri Philips, pentru a se potrivi preferinţelor tale. Utilizând funcţia SmartSize, poţi comuta cu uşurinţă la diverse dimensiuni de ecran. Acum ai flexibilitatea de a simula şi practica jocurile în diferite dimensiuni, utilizând un singur afişaj.

 • SmartKeypad permite accesul rapid la presetările dvs. de jocuri

  SmartKeypad permite accesul rapid la presetările dvs. de jocuri

  SmartKeypad este un controler la distanţă special conceput, care se conectează la acest dispozitiv pentru jocuri de la Philips. Permite accesul rapid şi comod la presetările dvs. de jocuri prin intermediul a 2 taste de acces rapid, permiţându-vă să salvaţi şi să activaţi două setări personalizate, fie pentru jocuri, fie pentru alte scopuri. Cu taste de control suplimentare sus-jos, puteţi acum să navigaţi cu uşurinţă direct în meniul OSD şi în setări.

 • Reîmprospătare SmartResponse la 1 ms pentru jocuri rapide

  Reîmprospătare SmartResponse la 1 ms pentru jocuri rapide

  SmartResponse este o tehnologie de accelerare exclusivă de la Philips care, atunci când este pornită, reglează automat timpul de răspuns la cerinţele specifice ale aplicaţiei, precum jocurile şi filmele, care necesită un timp de răspuns mai scurt pentru a produce imagini fără trepidaţii, temporizare şi umbre

 • SmartConnect prin HDMI, port de afişare şi Dual link DVI

  Dispunând de o conectivitate excelentă, aceste ecrane Philips vin echipate cu multi-conexiuni precum Dual link DVI, port de afişare, conector universal HDMI, permiţându-vă să vă bucuraţi de conţinut video şi audio necomprimat la rezoluţii înalte. Opţiunea USB 3.0 se asigură că beneficiaţi de rate de transfer de date de mare viteză şi conectivitate globală în acelaşi timp. Indiferent de sursa pe care o utilizaţi, puteţi fi siguri că acest ecran Philips se va asigura că investiţia dvs. nu va deveni învechită prea curând!

 • USB 3.0 permite transferuri rapide de date şi încărcarea smartphone-urilor

  Tehnologia USB 3.0 super-rapidă utilizează o rată de transfer de 5 gbiţi/s, care este de aproape 10 ori mai rapidă decât USB 2.0 standard, reducând timpul dedicat transferului de date şi ajutându-vă să economisiţi timp şi bani. Cu o lăţime mai mare de bandă, rate de transfer super-rapide, o mai bună gestionare a puterii şi performanţe generale superioare, USB 3.0 stabileşte cel mai recent standard global, permiţându-vă să utilizaţi dispozitive de stocare cu capacitate mare. Tehnologia Sync-N-Go se asigură că nu va mai trebui să aşteptaţi să se elibereze lăţime de bandă. Investiţia dvs. în dispozitivele cu USB 2.0 este protejată, deoarece este compatibilă cu versiunile mai vechi.

Vezi toate Specificaţile
 • Acest afişaj Philips este capabil să atingă până la 144 Hz rată de reîmprospătare numai prin intermediul conectorului său Dual-link DVI şi DisplayPort. Asiguraţi-vă că placa dvs. video suportă rata de reîmprospătare de 144 Hz şi că este actualizată cu cel mai recent driver.
 • Pentru orice întrebări legate de performanţa de 144 Hz, adresaţi-vă direct furnizorului plăcii dvs.
 • Acest afişaj Philips este certificat MHL. Totuşi, dacă dispozitivul dvs. MHL nu se conectează şi nu funcţionează corect, consultaţi întrebările frecvente despre dispozitivul MHL sau consultaţi direct furnizorul pentru instrucţiuni. Politica producătorului dispozitivului dvs. poate necesita achiziţionarea cablului sau adaptorului specific MHL pentru ca acesta sa funcţioneze
 • Necesită un dispozitiv mobil MHL certificat şi un cablu MHL (nu este inclus). Vă rugăm să verificaţi compatibilitatea cu furnizorul dispozitivului dvs. MHL.
 • Punerea în standby/oprirea economisirii energiei ErP nu se aplică funcţiei de încărcare MHL

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa