Televizoare
Ecrane mici
LED TV subţire de 61 cm (24"), cu Digital Crystal Clear

LED TV subţire

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/24phh5219_88/24phh5219_88_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  LED TV subţire

  LED TV subţire

  La fel de compact ca şi o tabletă, televizorul cu LED Philips seria 5210 alb are un suport înclinat cu ramă din aluminiu care îl transformă într-o experienţă frumoasă şi inteligentă, putând să-l luaţi din cameră în cameră. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

5000 series LED TV subţire

61 cm (24"), Televizor LED, DVB-T/C 24PHH5219/88 Caută produse similare

LED TV subţire

Cu tehnologia Digital Crystal Clear

 • Dimensiunile subţiri completează interiorul dvs.

  Dimensiunile subţiri completează interiorul dvs.

  Televizorul Philips cu profil subţire se evidenţiază prin dimensiunile sale discrete şi sofisticate. La urma urmei, de ce nu ar fi televizorul dvs. la fel de frumos pe cât este de funcţional?

 • LED TV pentru imagini cu un contrast extraordinar

  LED TV pentru imagini cu un contrast extraordinar

  Cu iluminarea de fundal cu LED vă puteţi bucura de consum redus de energie şi linii frumoase, combinate cu luminozitate ridicată, contrast incredibil şi culori vibrante.

 • PMR 100 Hz pentru imagini în mişcare fluide

  PMR 100 Hz pentru imagini în mişcare fluide

  Nimic nu se compară cu adrenalina din jocuri, evenimentele sportive antrenante sau filmele de acţiune. De aceea, acest televizor Philips dispune de Perfect Motion Rate de 100 Hz; astfel, vă veţi putea bucura de imagini fluide în mişcare. Chiar dacă pulsul dvs. ar putea creşte din pricina acțiunii, imaginea nu o să sufere trepidaţii.

 • O intrare HDMI şi EasyLink pentru conectivitate integrate

  O intrare HDMI şi EasyLink pentru conectivitate integrate

  Evitaţi păienjenişul de cabluri cu un singur cablu care oferă semnal video şi audio de pe dispozitivele dvs. pe televizor. HDMI utilizează semnale necomprimate, asigurând cea mai înaltă calitate de la sursă la ecran. Împreună cu Philips Easylink, nu aveţi nevoie decât de o telecomandă pentru a efectua majoritatea comenzilor pe televizor, DVD, Blu-Ray, set top box sau sistemul home theatre.

 • USB pentru redare multimedia

  USB pentru redare multimedia

  Conectaţi-vă stick-ul de memorie USB, camera digitală, playerul MP3 sau alt dispozitiv multimedia la portul USB din partea laterală a televizorului dvs. pentru a vă bucura de fotografii, videoclipuri şi muzică cu browserul de conţinut uşor de utilizat de pe ecran.

 • Culoarea albă, elegantă, conferă fiecărei încăperi un aspect proaspăt şi modern

  Deoarece ştim că doriţi un televizor cu ecran mic care să arate pe cât de bine funcţionează, echipa noastră de proiectare a combinat o ramă elegantă albă cu un finisaj metalic pentru a crea un design proaspăt, modern, care completează orice începere în care se află.

 • Suportul cu înclinare din aluminiu adaugă stil şi mobilitate televizorului dvs.

  Avantajul unui televizor cu ecran mic este mobilitatea sa. Dar de ce să sacrificăm stilul în favoarea funcţionalităţii? Proiectat ca rama unei fotografii, acest suport elegant poate fi fie pliat pentru a fi aşezat pe blat, fie încastrat în partea din spate pentru a fi agăţat pe perete.

 • Digital Crystal Clear: precizie pe care veţi dori să o împărtăşiţi

  Pentru imagini naturale din orice sursă, Philips a creat Digital Crystal Clear. Fie că savuraţi telenovela dvs. preferată, ştirile sau vizionaţi cu prietenii un video - vă veţi bucura de toate cu contrast, culoare şi claritate optime.

 • Intrarea PC vă permite să folosiţi televizorul şi ca monitor PC

  Utilizaţi-vă televizorul ca monitor. Pur şi simplu conectaţi-vă folosind un cablu VGA şi sunteţi gata de acţiune.

Vezi toate Specificaţile
 • Upgrade software necesar pentru Pauză TV şi înregistrare pe USB. Pentru mai multe detalii despre actualizarea software, vizitaţi www.philips.com/TV apoi click pe asistenţă.
 • Televizorul suportă recepţia DVB de emisiuni 'Free to air'. Este posibil ca anumiţi operatori DVB să nu fie suportaţi. O listă actualizată puteţi găsi în secţiunea Întrebări frecvente pe site-ul de asistenţă Philips. Pentru unii operatori, se cere acces condiţionat şi abonament. Pentru informaţii suplimentare, contactaţi-vă operatorul.
 • Consum de energie în kWh pe an, conform consumului televizorului pentru 4 ore de funcţionare pe zi, timp de 365 zile. Consumul real de energie variază în funcţie de modul în care este utilizat televizorul.
 • EPG şi vizibilitatea curentă (până la 8 zile) depind de ţară şi de operator.
 • (Philips) compatibil numai cu dispozitive specifice de redare Philips.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa