Monitor LCD panoramic

  Monitor LCD panoramic

  Afişaj profesional cu performanţe excelente

  Cu rezoluţia ridicată, dimensiunea lizibilă a textului, suprafaţa de vizionare mai mare şi cea mai largă gamă de culori de până la 102% pentru reproducerea naturală şi fidelă a culorilor, acest monitor Philips 240PW9 are o productivitate ridicată şi este pregătit pentru upgrade la Windows Vista. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Brilliance Monitor LCD panoramic

61 cm (24"), lat, WUXGA 240PW9ES/00 Caută produse similare

Afişaj profesional cu performanţe excelente

 • SmartImage: Experienţă de afişare optimă şi intuitivă

  SmartImage: Experienţă de afişare optimă şi intuitivă

  SmartImage este o tehnologie exclusivă Philips de vârf care analizează conţinutul afişat pe ecran şi vă oferă o performanţă de afişare optimizată. Această interfaţă accesibilă vă permite să selectaţi diferite moduri, precum Birou, Imagine, Divertisment, Economie etc., pentru a se potrivi aplicaţiei utilizate. Pe baza scenariului pe care îl selectaţi, SmartImage îmbunătăţeşte dinamic contrastul, saturaţia culorilor, definiţia imaginilor şi clipurilor video, pentru performanţe de afişare de excepţie. Opţiunea modului Economie vă oferă economii importante de energie. Totul în timp real, prin apăsarea unui singur buton!

 • Afişaj pentru reproducerea naturală, fidelă a culorilor

  Afişaj pentru reproducerea naturală, fidelă a culorilor

  WideColor este un monitor LCD care utilizează iluminarea de fundal cu ajutorul lămpii fluorescente cu catod rece Gamut lat color, puternic, îmbunătăţit şi procesarea superioară pentru a extinde gama de culoare de la 72% pentru gama color NTSC reprodusă de panourile LCD standard la 102% sau mai sus, îmbunătăţind substanţial puritatea şi saturaţia culorii pentru a afişa culori naturale, strălucitoare.

 • SmartContrast: Pentru detalii negre incredibile, bogate

  SmartContrast: Pentru detalii negre incredibile, bogate

  SmartContrast este o tehnologie Philips care analizează conţinutul pe care îl afişaţi, reglând automat culorile şi controlând intensitatea luminii de fundal pentru îmbunătăţirea dinamică a contrastului, în vederea obţinerii celor mai bune imagini digitale şi clipuri video sau pentru jocurile în care sunt afişate nuanţe întunecate. La selectarea modului Economic, contrastul este ajustat, iar iluminarea de fundal este reglată fin pentru afişarea precisă a aplicaţiilor zilnice de birou şi pentru un consum redus de energie.

 • Intrare dublă pentru semnal analogic VGA şi digital DVI

  Intrare dublă pentru semnal analogic VGA şi digital DVI

  Intrarea dublă oferă conectori pentru intrare analogică VGA şi digitală DVI.

 • Control uşor al formatului imaginii cu comutare în format panoramic şi 4:3

  Control uşor al formatului imaginii cu comutare în format panoramic şi 4:3

  Controlul uşor al formatului imaginii de la Philips pe OSD trebuie comutat de la raportul lungime/lăţime de 4:3 la modul ecran lat şi invers pentru a potrivi raportul lungime/lăţime al afişajului cu conţinutul dvs. pentru lucrul cu documente largi fără a derula sau pentru a vizualiza fişiere media pe ecran lat în modul ecran lat şi conţinut fără distorsiuni, cu un raport de 4:3 la afişarea în modul original.

 • Rezoluţie 1920 x 1200: Ideal pentru 2 pagini A4 alăturate

  Formatul lat Ultra Extended Graphics Array este un tip de afişaj care poate afişa o rezoluţie de 1920 x 1200 pixeli, adică aproximativ 2,3 milioane de pixeli.

 • Intrare DVI-D şi suport HDCP

  High-Bandwidth Digital Content Protection (HDCP) este un sistem de protecţie a copyright-ului încorporat în conectorul DVI. Previne duplicarea neautorizată a conţinutului cu copyright. HDCP vă permite să redaţi conţinut media protejat, cum ar fi filme şi concerte. Acesta verifică semnalul pentru a preveni pirateria şi permite numai afişarea copiilor legale.

 • Reglare excelentă a imaginii, fără dificultăţi, cu SmartControl II

  SmartControl II este un software integrat în monitoare, cu o interfaţă grafică pe ecran uşor de folosit, care vă ghidează la operaţiile de reglare fină a rezoluţiei, calibrarea culorilor şi la reglarea altor setări de afişare inclusiv luminozitatea, contrastul, ceasul şi aspectul, poziţia, RGB, balansul de alb şi, la modelele cu boxe integrate, volumul.

 • Design ecologic care economiseşte resursele şi reduce costurile de operare

  Designul ecologic se bazează pe o proiectare a monitorului care ţine cont de problemele ecologice în vederea minimizării consumului de energie, a reducerii cantităţii materialelor de ambalare şi a eliminării materialelor periculoase. În calitate de promotor al durabilităţii şi având un angajament pe termen lung pentru reducerea impactului ecologic al produselor noastre, facilităm clienţilor luarea de decizii simple şi responsabile cu privire la produsele pe care le cumpără şi la impactul pe care acestea îl au înaintea, pe parcursul şi la sfârşitul ciclului lor de viaţă.

 • Rotire a ecranului cu 90 de grade şi gestionare eficientă a cablurilor

  Baza Super Ergo permite reglarea ergonomică a ecranului şi simplifică gestionarea cablurilor. Posibilităţile de reglare a înălţimii, înclinării şi rotirii permit obţinerea rapidă a poziţiei de lucru perfecte. Sistemul elimină solicitările fizice din timpul unei zile de lucru şi permite gestionarea inteligentă a cablurilor, reducând "păienjenişul" de cabluri şi păstrând aspectul profesional al biroului.

 • Afişaj extralat: unghi de 178 de grade pentru acurateţea imaginii

  Unghiul de vizibilitate de maxim 178° asigură condiţii optime de vizionare din orice poziţie.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa