Monitor LCD cu tuner TV digital

  Monitor LCD cu tuner TV digital

  Monitor TV digital Full HD într-un ambalaj elegant

  Beneficiaţi de performanţă multimedia sclipitoare cu acest afişaj Full HD 1080p elegant, lucios şi uimitor, cu tuner TV digital! În combinaţie cu intrările HDMI şi AV şi împreună cu un sunet puternic, 231T1 duce divertismentul la un nivel mai înalt! Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Monitor LCD cu tuner TV digital

58 cm (23"), lat, T-line, 1920x1080 Full HD 231T1SB/00 Caută produse similare

Monitor TV digital Full HD într-un ambalaj elegant

 • Ecran LCD Full HD, cu o rezoluţie de 1920x1080p

  Ecran LCD Full HD, cu o rezoluţie de 1920x1080p

  Acest ecran LCD Full HD are o rezoluţie panoramică de 1920 x 1080p, aceasta fiind cea mai ridicată rezoluţie care poate fi obţinută din surse HD, pentru o calitate ireproşabilă a imaginii. Ecranul este compatibil cu tehnologiile viitoare, acceptând semnal 1080p din orice sursă, inclusiv din cele mai noi console de jocuri HD şi Blu-Ray. Procesarea semnalului este mult îmbunătăţită, pentru a accepta o calitate a semnalului şi o rezoluţie mult mai ridicate. Imaginile rezultate în urma scanării progresive sunt complet lipsite de scintilaţii, cu luminozitate mare şi contrast optim.

 • Compatibil HDMI pentru o experienţă multimedia de calitate superioară

  Compatibil HDMI pentru o experienţă multimedia de calitate superioară

  Un echipament compatibil HDMI dispune de toate dispozitivele hardware necesare pentru a accepta o intrare Interfaţă multimedia de înaltă definiţie (HDMI). Cablul HDMI permite transmiterea semnalelor digitale video şi audio de înaltă calitate printr-un singur cablu de la un PC sau de la orice număr de surse AV (inclusiv set-top box-uri, DVD playere, receivere A/V şi camere video).

 • SmartContrast 50000:1 pentru detalii negre bogate

  SmartContrast 50000:1 pentru detalii negre bogate

  Vă doriţi ecranul LCD plat cu cel mai mare contrast şi cu cele mai vibrante imagini. Procesarea video avansată Philips, combinată cu tehnologia unică extremă de iluminare reglabilă din spate, are ca rezultat imagini vibrante. SmartContrast va creşte contrastul cu un nivel superior de negru şi randarea exactă a umbrelor şi a culorilor întunecate. Imaginile oferite sunt strălucitoare, realiste, cu un contrast înalt şi culori vibrante

 • Incredible Surround pentru o experienţă audio de excepţie

  Incredible Surround pentru o experienţă audio de excepţie

  Incredible Surround este o tehnologie audio de la Philips care măreşte considerabil câmpul sonor şi oferă o experienţă audio incredibilă. Prin deplasarea electronică a fazei, Incredible Surround combină sunetele canalelor din stânga şi dreapta, mărind virtual distanţa dintre cele două difuzoare. Cu cât distanţa este mai mare, cu atât se îmbunătăţeşte efectul stereo, creând o dimensiune a sunetului mult mai naturală. Prin Incredible Surround, veţi cunoaşte sunetul surround total, profund şi amplu, fără să folosiţi difuzoare suplimentare.

 • Recepţie MPEG4 HDTV prin tuner DVBT

  HDTV vă permite să vizionaţi programe TV de înaltă definiţie la cea mai bună calitate a imaginii şi sunetului, fără set-top box suplimentar. Datorită tunerului DVBT încorporat care poate reda formate MPEG-4 performante, acum puteţi recepţiona şi viziona programe TV de înaltă definiţie şi alte tipuri de conţinut multimedia bogat la calitate digitală.

 • Modul inteligent selectează un mod ideal pentru ceea ce vizionaţi

  Setările video şi audio optime depind de diferite aspecte cum ar fi sursa video, tipul de conţinut, tipul de încăpere, tipul de monitor etc. Modul inteligent are setări video şi audio predefinite, presetate în mod optim în funcţie de modul în care utilizaţi televizorul. Setarea ‘Personal’ vă permite să stabiliţi setările de imagine în funcţie de preferinţe, să le stocaţi şi să le accesaţi cu uşurinţă la următoarea selectare. Toate aceste opţiuni sunt încorporate în televizorul dvs. pentru setări optime.

 • SmartSound selectează un mod perfect pentru performanţa audio

  SmartSound vă permite să selectaţi diverse moduri precum filme, jocuri, muzică etc., prin urmare activând automat frecvenţele predefinite pentru a îmbunătăţi sunetul asociat funcţiei

 • Timp de răspuns de până la 5ms pentru acţiuni clare, rapide

  Timpul de răspuns măsoară viteza de răspuns a semnalului în milisecunde. O durată de răspuns mai rapidă este mai bună deoarece elimină artefactele vizibile de imagine care pot diminua calitatea vizionării imaginilor sau obiectelor aflate în mişcare rapidă. În acest caz, panoul LCD asigură un timp de răspuns de 5 ms pentru ca dumneavoastră să puteţi urmări pe televizorul LCD imagini clare, în mişcare rapidă.

 • Tuner TV incorporat, pentru urmărirea programelor TV pe monitorul PC-ului

  Tuner de televiziune încorporat într-un monitor pentru a afişa atât semnalul TV, cât şi datele din calculator.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa