Monitor LCD, cu iluminare de fundal cu LED-uri

  Monitor LCD, cu iluminare de fundal cu LED-uri

  Simplitate cu monitor USB

  Eliberaţi-vă cu noul monitor USB Philips. Porturile USB 2.0 ale laptopului dvs. asigură semnal video digital şi alimentarea pentru monitorul dvs., prin intermediul unei singure conexiuni prin cablu! Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Monitor LCD, cu iluminare de fundal cu LED-uri

S Line, 21, 5" (54, 6 cm), Monitor USB 221S3UCB/00 Caută produse similare

Simplitate cu monitor USB

Un singur cablu USB asigură alimentarea şi semnalul video

 • Pornire instantanee, datorită tehnologiei cu LED-uri

  LED-urile albe sunt dispozitive robuste, care produc o strălucire completă şi constantă mai rapid, economisind durata de pornire. LED-urile nu conţin mercur, ceea ce permite procesul ecologic de reciclare şi scoatere din uz. LED-urile permit un control mai bun al luminii de fundal pentru LCD, rezultând un raport de contrast foarte înalt. De asemenea, oferă o reproducere superioară a culorilor datorită luminozităţii constante pe întregul ecran.

 • O singură conexiune USB 2.0 la laptop pentru alimentare şi semnal video

  Monitorul USB Philips este capabil să afişeze imagini şi să extragă energie direct din porturile USB ale laptopului dvs. cu un singur cablu USB. Nu sunt necesare cabluri suplimentare de alimentare sau video, ceea ce are drept rezultat o conexiune simplă, printr-un singur cablu, de putere extrem de joasă dintre laptop şi monitor.

 • Consum de putere extrem de scăzut

  Monitorul USB utilizează o iluminare specială de fundal cu LED-uri de joasă putere, permiţându-i să extragă pur şi simplu energia din porturile USB ale laptopului. Acesta consumă aproximativ 9 waţi, ceea ce are drept rezultat un consum de energie cu 50% mai scăzut decât un monitor standard echivalent.

 • Reglare pe înălţime la 70 mm pentru poziţie de şedere ideală

  Baza ergonomică compactă este o bază pentru monitoare Philips „uşor de utilizat” care se rabatează, pivotează şi se reglează pe înălţime, pentru a permite fiecărui utilizator să fixeze monitorul în poziţia optimă pentru a beneficia de confort şi eficienţă maxime.

 • Afişaj ecologic fără mercur

  Monitoarele Philips cu iluminare de fundal cu LED-uri nu conţin mercur, una dintre cele mai toxice substanţe naturale, care afectează oamenii şi animalele. Acest lucru reduce impactul afişajului asupra mediului pe întregul ciclu de viaţă, de la fabricare până la scoaterea din uz.

 • Rotire şi înclinare pentru un unghi de vizionare ideal

  Ecranul dispune de un mecanism încorporat care permite înclinarea şi rotirea înainte şi înapoi.

Vezi toate Specificaţile
 • În cazuri rare, dacă cele 2 porturi USB ale laptopului dvs. nu au suficientă putere de ieşire pentru monitor, în acel caz este posibil să trebuiască să achiziţionaţi un adaptor c.c.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa