Monitor LCD panoramic

  Monitor LCD panoramic

  Ecran lat pentru Windows Vista, pentru o productivitate mai mare

  Faceţi mai mult, vedeţi mai mult - fără a mări bugetul! Cu o rezoluţie ridicată, o dimensiune mai mare a textului şi o suprafaţă de afişare mai mare, acest monitor Philips 220WS8 ultra-slim are o productivitate ridicată şi un confort de vizionare excelent, fiind perfect pentru upgrade la Windows Vista. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Monitor LCD panoramic

56 cm (22"), lat, WSXGA 220WS8FB/00 Caută produse similare

Ecran lat pentru Windows Vista, pentru o productivitate mai mare

 • Intrare dublă pentru semnal analogic VGA şi digital DVI

  Intrare dublă pentru semnal analogic VGA şi digital DVI

  Intrarea dublă oferă conectori pentru intrare analogică VGA şi digitală DVI.

 • Ecran lat mare, ideal pentru vizualizarea a 2 pagini A4 alăturate

  Un ecran lat de mari dimensiuni, care sporeşte productivitatea prin posibilitatea de afişare a două pagini A4 alăturate.

 • Afişaţi mai multe imagini şi mai mult conţinut fără a derula

  Zona de vizibilitate reprezintă porţiunea vizibilă a unui ecran de monitor, disponibilă pentru afişarea datelor.

 • Creat pentru Windows Vista

  Monitoarele compatibile Philips Vista sunt concepute pentru a afişa în culori vibrante şi incitante acest sistem de operare Windows nou, solicitant şi sofisticat din punct de vedere vizual, proiectat pentru a vă îmbogăţi experienţa de divertisment, pentru a vă creşte productivitatea şi pentru a vă ajuta să vă controlaţi activităţile pe computer atât acasă, cât şi la birou, astfel încât vizionarea, căutarea şi organizarea informaţiilor de interes profesional sau personal să se facă rapid, eficient şi uşor.

 • Respectă standardele RoHS pentru protecţia mediului

  Produsele de afişare Philips sunt concepute şi fabricate în conformitate cu reglementările stricte privind substanţele periculoase (RoHS) care limitează utilizarea plumbului şi a altor substanţe toxice care pot afecta sănătatea şi mediul înconjurător.

 • Cel mai scăzut consum energetic din industrie

  Consumul energetic scăzut reduce energia necesară pentru operarea dispozitivului, scăzând costurile de exploatare şi conservând energia.

 • WSXGA+, format panoramic cu rezoluţie de 1680 x 1050 pentru o imagine mai clară

  Formatul panoramic Super Extended Graphics Array poate afişa o rezoluţie de 1680 x 1050 pixeli, adică aproximativ 1,7 milioane de pixeli.

 • Timp de răspuns rapid, de 5 ms

  Timpul de răspuns la pornire-oprire este perioada necesară pentru celula de cristal lichid pentru a trece de la starea activă (neagră) la cea inactivă (albă) şi înapoi la cea activă (neagră). Aceasta este măsurată în milisecunde. Mai repede înseamnă mai bine: Un timp de răspuns mai scurt înseamnă tranziţii mai rapide şi, în consecinţă, mai puţine artefacte de imagine vizibile la afişarea tranziţiilor de text şi imagini. Timpul de răspuns la aprindere-stingere este o caracteristică foarte importantă pentru afişarea conţinutului profesional precum documente, grafice şi fotografii.

 • Intrare DVI-D şi suport HDCP

  High-Bandwidth Digital Content Protection (HDCP) este un sistem de protecţie a copyright-ului încorporat în conectorul DVI. Previne duplicarea neautorizată a conţinutului cu copyright. HDCP vă permite să redaţi conţinut media protejat, cum ar fi filme şi concerte. Acesta verifică semnalul pentru a preveni pirateria şi permite numai afişarea copiilor legale.

 • Alimentatorul încorporat elimină adaptoarele de curent electric externe

  Alimentatorul încorporat este un adaptor de curent electric încorporat în dispozitivul de afişare, care înlocuieşte adaptorul extern voluminos.

 • Puteţi ajusta setările folosind tastele rapide sau comenzile de pe ecran

  Tastele rapide şi comenzile de pe ecran sunt două sisteme diferite, care au ca scop ajustarea rapidă şi eficientă a setărilor de afişare, conform necesităţilor dvs. Utilizaţi tasta rapidă de pe rama monitorului pentru a regla automat imaginea, contrastul şi luminozitatea, sau utilizaţi meniurile de pe ecran pentru a ajusta setările de afişare.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa