Monitor LCD cu tuner TV digital

  Monitor LCD cu tuner TV digital

  Monitor digital HD TV într-un ambalaj elegant

  Beneficiaţi de performanţă multimedia sclipitoare cu acest afişaj cu design stilat, lucios şi uimitor, cu tuner HD TV digital! În combinaţie cu intrările HDMI şi AV şi împreună cu un sunet puternic, 201T1 duce divertismentul la un nivel mai înalt! Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Monitor LCD cu tuner TV digital

51 cm (20"), lat, T-line, 1600 x 900 (HD+) 201T1SB/05 Caută produse similare

Monitor digital HD TV într-un ambalaj elegant

 • HD Ready pentru o afişare de calitate superioară a semnalelor HD

  HD Ready pentru o afişare de calitate superioară a semnalelor HD

  Savuraţi calitatea excepţională a imaginilor cu un semnal TV de înaltă definiţie şi fiţi pregătiţi pentru surse HD, precum set top box HDTV sau disc Blu-ray. HD Ready este o tehnologie cu denumire protejată care oferă imagini de calitate, superioare celor obţinute prin scanare progresivă. Această tehnologie respectă standardele stricte impuse de EICTA, oferind un ecran HD care afişează imagini de calitate, cu rezoluţie superioară, graţie unui semnal TV de înaltă definiţie. Monitorul acceptă atât conexiuni YPbPr analogice, cât şi conexiuni digitale necomprimate DVI sau HDMI, fiind compatibil cu tehnologia HDCP. Poate afişa semnale de 720p şi 1080i la 50 şi 60 Hz.

 • Compatibil HDMI pentru o experienţă multimedia de calitate superioară

  Compatibil HDMI pentru o experienţă multimedia de calitate superioară

  Un echipament compatibil HDMI dispune de toate dispozitivele hardware necesare pentru a accepta o intrare Interfaţă multimedia de înaltă definiţie (HDMI). Cablul HDMI permite transmiterea semnalelor digitale video şi audio de înaltă calitate printr-un singur cablu de la un PC sau de la orice număr de surse AV (inclusiv set-top box-uri, DVD playere, receivere A/V şi camere video).

 • SmartContrast 50000:1 pentru detalii negre bogate

  SmartContrast 50000:1 pentru detalii negre bogate

  Vă doriţi ecranul LCD plat cu cel mai mare contrast şi cu cele mai vibrante imagini. Procesarea video avansată Philips, combinată cu tehnologia unică extremă de iluminare reglabilă din spate, are ca rezultat imagini vibrante. SmartContrast va creşte contrastul cu un nivel superior de negru şi randarea exactă a umbrelor şi a culorilor întunecate. Imaginile oferite sunt strălucitoare, realiste, cu un contrast înalt şi culori vibrante

 • Incredible Surround pentru o experienţă audio de excepţie

  Incredible Surround pentru o experienţă audio de excepţie

  Incredible Surround este o tehnologie audio de la Philips care măreşte considerabil câmpul sonor şi oferă o experienţă audio incredibilă. Prin deplasarea electronică a fazei, Incredible Surround combină sunetele canalelor din stânga şi dreapta, mărind virtual distanţa dintre cele două difuzoare. Cu cât distanţa este mai mare, cu atât se îmbunătăţeşte efectul stereo, creând o dimensiune a sunetului mult mai naturală. Prin Incredible Surround, veţi cunoaşte sunetul surround total, profund şi amplu, fără să folosiţi difuzoare suplimentare.

 • Recepţie MPEG4 HDTV prin tuner DVBT

  HDTV vă permite să vizionaţi programe TV de înaltă definiţie la cea mai bună calitate a imaginii şi sunetului, fără set-top box suplimentar. Datorită tunerului DVBT încorporat care poate reda formate MPEG-4 performante, acum puteţi recepţiona şi viziona programe TV de înaltă definiţie şi alte tipuri de conţinut multimedia bogat la calitate digitală.

 • Modul inteligent selectează un mod ideal pentru ceea ce vizionaţi

  Setările video şi audio optime depind de diferite aspecte cum ar fi sursa video, tipul de conţinut, tipul de încăpere, tipul de monitor etc. Modul inteligent are setări video şi audio predefinite, presetate în mod optim în funcţie de modul în care utilizaţi televizorul. Setarea ‘Personal’ vă permite să stabiliţi setările de imagine în funcţie de preferinţe, să le stocaţi şi să le accesaţi cu uşurinţă la următoarea selectare. Toate aceste opţiuni sunt încorporate în televizorul dvs. pentru setări optime.

 • Timp de răspuns de până la 5ms pentru acţiuni clare, rapide

  Timpul de răspuns măsoară viteza de răspuns a semnalului în milisecunde. O durată de răspuns mai rapidă este mai bună deoarece elimină artefactele vizibile de imagine care pot diminua calitatea vizionării imaginilor sau obiectelor aflate în mişcare rapidă. În acest caz, panoul LCD asigură un timp de răspuns de 5 ms pentru ca dumneavoastră să puteţi urmări pe televizorul LCD imagini clare, în mişcare rapidă.

 • SmartSound selectează un mod perfect pentru performanţa audio

  SmartSound vă permite să selectaţi diverse moduri precum filme, jocuri, muzică etc., prin urmare activând automat frecvenţele predefinite pentru a îmbunătăţi sunetul asociat funcţiei

 • Tuner TV incorporat, pentru urmărirea programelor TV pe monitorul PC-ului

  Tuner de televiziune încorporat într-un monitor pentru a afişa atât semnalul TV, cât şi datele din calculator.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa