Monitor LCD

  Monitor LCD

  Creşterea inteligentă a productivităţii

  Productivitate reală! Profesioniştii utilizează ecranul mare al modelului 200P7 cu tehnologia SmartImage beneficiind de performanţe crescute, intrări flexibile şi un design ergonomic şi fără plumb, în timp ce sistemul de administrare de la distanţă a aparatelor oferă cel mai bun cost total de proprietate. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Creşterea inteligentă a productivităţii

 • SmartImage: Experienţă de afişare optimă şi intuitivă

  SmartImage: Experienţă de afişare optimă şi intuitivă

  SmartImage este o tehnologie exclusivă Philips de vârf care analizează conţinutul afişat pe ecran şi vă oferă o performanţă de afişare optimizată. Această interfaţă accesibilă vă permite să selectaţi diferite moduri, precum Birou, Imagine, Divertisment, Economie etc., pentru a se potrivi aplicaţiei utilizate. Pe baza scenariului pe care îl selectaţi, SmartImage îmbunătăţeşte dinamic contrastul, saturaţia culorilor, definiţia imaginilor şi clipurilor video, pentru performanţe de afişare de excepţie. Opţiunea modului Economie vă oferă economii importante de energie. Totul în timp real, prin apăsarea unui singur buton!

 • rezoluţie UXGA, 1600x1200 pentru o definiţie sporită

  Pentru monitoarele grafice, rezoluţia ecranului reprezintă numărul de puncte (pixeli) de pe întregul ecran. De exemplu, un ecran de 1600 pe 1200 pixeli poate afişa 1600 de puncte distincte pe fiecare din cele 1200 de linii sau aproximativ 2 milioane de pixeli, asigurând o afişare îmbunătăţită şi redarea optimizată a culorilor.

 • Cel mai mare unghi de vizibilitate, până la 178 de grade

  Unghiul de vizibilitate de maxim 178° asigură condiţii optime de vizionare din orice poziţie.

 • Trei opţiuni pentru semnalul de intrare, pentru flexibilitate maximă

  Intrarea triplă este o metodă de afişare a semnalelor digitale şi analogice. Un monitor cu intrare triplă oferă un conector pentru interfaţă D-Sub (VGA) şi unul pentru interfaţă DVI-I. Conectorul pentru interfaţă DVI-I acceptă atât semnal digital, cât şi analogic prin intermediul unui adaptor opţional pentru o flexibilitate maximă de afişare şi o 'asigurare' faţă de monitorul dvs. vechi.

 • Răspuns pt. Pornire/Oprire 16 ms: Afişare mai bună a textului şi a imaginilor

  Timpul de răspuns pentru Pornire-Oprire este perioada necesară pentru celula de cristal lichid pentru a trece de la starea activă (neagră) la cea inactivă (albă) şi înapoi la cea activă (neagră). Aceasta este măsurată în milisecunde. Mai repede înseamnă mai bine: Un timp de răspuns mai scurt înseamnă tranziţii mai rapide şi, în consecinţă, mai puţine artefacte de imagine vizibile la afişarea tranziţiilor de text şi imagini. Timpul de răspuns pentru Pornire-Oprire este o caracteristică foarte importantă pentru afişarea conţinutului profesional precum documente, grafice şi fotografii.

 • Rotire a ecranului cu 90 de grade şi gestionare eficientă a cablurilor

  Baza Super Ergo permite reglarea ergonomică a ecranului şi simplifică gestionarea cablurilor. Posibilităţile de reglare a înălţimii, înclinării şi rotirii permit obţinerea rapidă a poziţiei de lucru perfecte. Sistemul elimină solicitările fizice din timpul unei zile de lucru şi permite gestionarea inteligentă a cablurilor, reducând "păienjenişul" de cabluri şi păstrând aspectul profesional al biroului.

 • Creat pentru Windows Vista

  Monitoarele compatibile Philips Vista sunt concepute pentru a afişa în culori vibrante şi incitante acest sistem de operare Windows nou, solicitant şi sofisticat din punct de vedere vizual, proiectat pentru a vă îmbogăţi experienţa de divertisment, pentru a vă creşte productivitatea şi pentru a vă ajuta să vă controlaţi activităţile pe computer atât acasă, cât şi la birou, astfel încât vizionarea, căutarea şi organizarea informaţiilor de interes profesional sau personal să se facă rapid, eficient şi uşor.

 • Funcţia SmartManage permite administrarea echipamentelor în reţele LAN

  SmartManage este un sistem pentru monitorizarea, controlul şi verificarea stării echipamentelor de afişare, precum şi pentru asistarea de la distanţă a utilizatorilor care întâmpină dificultăţi. Totul într-o reţea de tip LAN.

 • Ajustare simplă a setărilor cu ajutorul tehnologiei Philips SmartControl

  Software PC pentru setări de afişare cu reglare fină performante. Philips oferă utilizatorilor două opţiuni pentru reglarea setărilor afişajului. Fie navigaţi prin meniul OSD cu mai multe niveluri cu ajutorul butoanelor de pe ecran, fie utilizaţi software-ul Philips SmartControl pentru a regla uşor diferitele setări pentru afişaj într-un mod familiar.

 • Soluţie integrată USB 2.0 de mare viteză pentru conexiuni rapide

  USB (Universal Serial Bus) este un protocol standard pentru legarea calculatoarelor şi a perifericelor. Datorită vitezei de transfer mari şi costurilor mici, USB-ul a devenit cea mai uzuală metodă de conectare a dispozitivelor periferice la calculator. Prin integrarea unei soluţii USB 2.0 într-un monitor, Philips oferă o conexiune USB rapidă şi facilă pentru citirea, scrierea, încărcarea şi transferul programelor, al datelor, al conţinutului digital media sau a fişierelor de muzică între PC-ul dvs. şi unul sau mai multe dispozitive USB.

 • Plug-and-play DVI pentru o experienţă digitală autentică

  Un cablu DVI este furnizat împreună cu produsul pentru a oferi o afişare digitală de înaltă calitate.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa