Monitor LCD

  Monitor LCD

  când mărimea ecranului contează

  Un ecran mare, cu caracteristici excepţionale: Datorită ecranului mare, performanţelor de excepţie, sistemului de control de la distanţă SmartManage, funcţiei de administrare a monitoarelor cu conectivitate LAN şi consumului redus de energie, Philips 190S5 oferă cel mai bun raport calitate/preţ. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

când mărimea ecranului contează

 • Timp de răspuns redus pentru un afişaj excelent al imaginilor în mişcare

  Timp de răspuns redus pentru un afişaj excelent al imaginilor în mişcare

  Timpul de răspuns măsoară reacţia la semnal în milisecunde. Timpul de răspuns la pornire/oprire măsoară timpul necesar ecranului pentru a trece de la alb total la negru total şi invers. Timpul rapid de răspuns la pornire/oprire îmbunătăţeşte afişarea textului. Timpul de răspuns gri-la-gri măsoară durata medie de tranziţie între mai multe seturi de tonuri aleatoare de gri - Valorile mai mici indică tranziţii mai rapide. Cu cât este mai rapid, cu atât este mai bine deoarece un timp rapid de răspuns elimină artefactele vizibile care pot diminua calitatea vizionării imaginilor sau obiectelor cu mişcare rapidă.

 • sRGB asigură uniformizarea culorilor între afişare şi tipărire

  sRGB asigură uniformizarea culorilor între afişare şi tipărire

  sRGB este un standard industrial care asigură cea mai bună corespondenţă între culorile afişate pe ecran şi cele tipărite.

 • Funcţia SmartManage permite administrarea echipamentelor în reţele LAN

  SmartManage este un sistem pentru monitorizarea, controlul şi verificarea stării echipamentelor de afişare, precum şi pentru asistarea de la distanţă a utilizatorilor care întâmpină dificultăţi. Totul într-o reţea de tip LAN.

 • Consum de curent mai mic decât media produselor similare

  Reducere a cantităţii de curent electric necesar pentru funcţionarea unui dispozitiv.

 • Blocare Kensington anti-furt, pentru mai multă siguranţă

  Mici deschideri încorporate în cadrul ecranului pentru a fi utilizate cu dispozitivul de blocare. Permit blocarea ecranului printr-o prindere pe un obiect fix, pentru o protecţie sporită anti-furt.

 • Monitor SXGA cu rezoluţie de 1280 x 1024 pentru o imagine mai clară

  Pentru monitoarele grafice, rezoluţia ecranului semnifică numărul de puncte (pixeli) de pe întregul ecran. De exemplu, un ecran de 1280 pe 1024 pixeli poate afişa 1280 de puncte distincte pe fiecare din cele 1024 de linii sau aproximativ 1,3 milioane de pixeli.

 • Alimentatorul încorporat elimină adaptoarele de curent electric externe

  Alimentatorul încorporat este un adaptor de curent electric încorporat în dispozitivul de afişare, care înlocuieşte adaptorul extern voluminos.

 • Model pt. montarea facilă VESA a ecranului pe perete

  Un standard industrial unificat pentru montarea pe perete a echipamentelor IT, stabilit de Video Electronics Standards Association

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa