televizor profesional

  televizor profesional

  Televizor System SmartCard

  Gama System SmartCard asigură un management eficient şi tot confortul necesar pentru oaspeţi. Slotul integrat permite extinderea către sisteme interactive. Este un echipament al viitorului, pregătit pentru aplicaţiile digitale. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Televizor System SmartCard

cu slot de extindere pentru System SmartCard

 • Slot de expansiune SmartCard 3v3

  Permite instalarea în interiorul televizorului a unor decodoare şi controllere produse de terţi, pentru o integrare personalizată a componentelor. Elimină necesitatea decodoarelor, controllerelor sau terminalelor de date externe. Integrează sistemul cu aplicaţii de control superioare. Permite upgrade-ul la tehnologii viitoare. Proiectat pentru aplicaţii digitale.

 • Conector RJ12 Smartplug

  Conectorul RJ12 Smartplug permite comunicarea televizorului cu decodoare şi controllere produse de terţi.

 • Afişaj pentru ceas integrat cu alarmă de trezire şi mesaje

  Afişajul pentru ceas integrat, care funcţionează şi ca alarmă de trezire, elimină necesitatea investirii într-un ceas suplimentar care să înmulţească numărul cablurilor din încăpere. Sincronizarea automată a orei prin teletext şi păstrarea setărilor pentru alarmă în timpul căderilor scurte de tensiune măresc şi mai mult confortul oaspeţilor

 • Wireless SmartLoader pentru clonare rapidă

  Asigură capacitatea de a copia uşor şi fără cabluri toate setările programate de la un televizor la altele în mai puţin de un minut. Caracteristica asigură uniformitatea între televizoare şi reduce semnificativ timpul şi costurile de instalare.

 • Conector pentru boxe externe

  Conector audio cu amplificator pentru instalarea uşoară a unor boxe externe (cum sunt cele pentru băi), eliminând necesitatea investiţiilor în echipamente externe

 • Mesaj de întâmpinare pe ecran

  Un mesaj de întâmpinare este afişat de fiecare dată când este pornit televizorul.

 • Limitarea volumului

  Această caracteristică predefineşte intervalul de volum în care poate funcţiona televizorul, prevenind reglajele excesive ale volumului şi evitând astfel deranjarea vecinilor.

 • Blocarea comenzilor frontale

  Previne accesul neautorizat la funcţiile televizorului

 • Programarea canalului de pornire

  Perfect pentru difuzarea în interior a reclamelor sau a canalelor de informaţii, permiţând afişarea unui canal predefinit la pornirea televizorului.

 • Acces la meniul de securitate

  Acces condiţionat la setările de instalare şi configurare printr-un cod special sau din telecomanda principală

 • ESP™ (Energy Savings Programmability)

  Această funcţie poate fi selectată din meniul de configurare. Televizorul poate fi oprit automat după o anumită perioadă de timp, pentru a economisi energie şi a prelungi durata de viaţă a produsului. Intervalul care poate fi selectat este cuprins între 0 şi 99 de ore.

 • Recepţie teletext în mai multe limbi

  Permite utilizatorilor să selecteze limba preferată, asigurând compatibilitatea cu caracterele teletextului.

 • Designul compact, rafinat se potriveşte în orice încăpere

  Acest televizor compact se potriveşte în orice încăpere, graţie designului suplu şi dimensiunilor reduse. Datorită adâncimii mici, poate încăpea într-un raft de cărţi.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa