Piedestal/stâlp

  Piedestal/stâlp

  Transformaţi lumina solară în lumină LED

  Stâlpul Philips myGarden Greenhouse din oţel inoxidabil este alimentat de la soare. Un panou solar eficient stochează lumina soarelui pe timpul zilei, pentru a alimenta mult timp LED-urile avansate pe durata nopţii. Aspect inteligent şi design modern, cu 2 opţiuni de montare. Vezi toate beneficiile

 • Transformaţi lumina solară în lumină LED

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

myGarden Piedestal/stâlp

Greenhouse, inox, LED 178124716 Caută produse similare

Transformaţi lumina solară în lumină LED

 • Lampă cu LED-uri de înaltă calitate

  Lampă cu LED-uri de înaltă calitate

  Tehnologia cu LED-uri, integrată în această lampă Philips, este o soluţie dezvoltată în mod unic de către Philips. Având o aprindere instantanee, aceasta permite o generare optimă a luminii şi aduce culori vii în casa dvs.

 • Philips oferă o garanţie de 5 ani pentru modulul şi driverul LED

  Philips oferă o garanţie de 5 ani pentru modulul şi driverul LED

  Pe lângă garanţia standard de 2 ani pentru lampă, Philips oferă o garanţie de 5 ani pentru sistemul LED, adică modulul şi driverul LED.

 • Lumină caldă albă

  Lumină caldă albă

  Lumina poate avea diverse temperaturi de culoare, indicate în unităţi numite Kelvin (K). Lămpile cu o valoare Klein redusă produc o lumină mai caldă şi mai intimă, în timp ce acelea cu o valoare Klein mai mare produc o lumină mai rece şi mai energizantă. Această lampă Philips oferă o lumină albă, caldă, pentru o atmosferă intimă.

 • IP44 - rezistent la intemperii

  IP44 - rezistent la intemperii

  Această lampă Philips pentru exterior este concepută special pentru medii exterioare umede. A fost testată riguros pentru a i se asigura rezistenţa la apă. Nivelul IP este descris prin două cifre: prima cifră se referă la nivelul de protecţie împotriva prafului, a doua la nivelul de protecţie împotriva apei. Această lampă pentru exterior este proiectată cu IP44: este protejată împotriva stropirii cu apă. Acest produs este cel mai utilizat şi este ideal pentru utilizare în exterior.

 • Panou solar integrat

  Panou solar integrat

  Această lampă Philips myGarden Solar are un panou solar integrat. Lampa nu are cabluri şi emite 100 de lumeni de lumină, suficient cât să ilumineze o anumită zonă sau să evidenţieze o funcţie.

 • Nu sunt necesare cablurile de alimentare

  Nu sunt necesare cablurile de alimentare

  Instalarea în exterior a lămpii Philips myGarden Solar este fără bătăi de cap, necesitând doar câteva minute pentru a fi plasată în grădină, chiar dacă nu ai mai instalat niciodată o lumină exterioară. Fără bătaia de cap a unor cabluri de alimentare, există multă flexibilitate când vine vorba de plasare, deoarece nu trebuie să fie aproape de o priză.

 • Energie solară

  Energie solară

  Lămpile Philips myGarden Solar sunt concepute pentru a profita la maximum de energia solară, pentru o lumină care durează mai mult. Fără vreun consum electric, te ajută să economiseşti bani la facturile tale de electricitate şi să contribui la bunăstarea mediului.

 • Durata maximă a luminii: 6 ore

  Durata maximă a luminii: 6 ore

  Lămpile Philips myGarden Solar sunt concepute pentru a profita la maximum de energia solară, pentru o lumină care durează mai mult. Atât panoul solar, cât şi LED-urile sunt de cea mai înaltă calitate pentru a maximiza colectarea energiei solare. Timpul de iluminat depinde de cantitatea de energie solară captată de panou. În condiţii meteo propice, lampa are o durată maximă de lumină de 6 ore. În plus, funcţiile de economisire a energie, cum ar fi comutatorul pornit/oprit sau senzorul de mişcare, te ajută să te asigură că indiferent de vreme sau de anotimp, vei putea întotdeauna să iluminezi zonele exterioare.

 • Comutator pornit/oprit pe articol

  Comutator pornit/oprit pe articol

  Cu butonul integrat discret pe lampă, puteţi aprinde sau stinge lumina cu uşurinţă.

 • Funcţie unică zi/noapte

  Funcţie unică zi/noapte

  Mulţumită funcţie zi/noapte, această lampă pentru exterior se aprinde automat atunci când se întunecă. Foloseşte această funcţie unică pentru serile de vară lungi sau din motive de siguranţă.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa