Spot încastrat

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/1/172893116/172893116_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Spot încastrat

  Iluminaţi-vă grădina noaptea

  Spotul încastrat Philips myGarden Fresco dispune de lumină LED superbă pentru a evidenţia la maximum grădina sau pentru a ilumina clar zonele întunecate. Este fabricată din metal rezistent, iar capătul ajustabil permite o rază direcţionată. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

myGarden Spot încastrat

Fresco, alb, LED 172893116 Caută produse similare

Iluminaţi-vă grădina noaptea

 • Corp de iluminat cu LED de înaltă calitate

  Corp de iluminat cu LED de înaltă calitate

  LED-ul care însoţeşte această lampă Philips, este o soluţie dezvoltată în mod unic de către Philips. Având o aprindere instantanee, acesta permite o generare optimă a luminii şi aduce culori vii în casa ta.

 • Lumină caldă albă

  Lumină caldă albă

  Lumina poate avea diverse temperaturi de culoare, indicate în unităţi numite Kelvin (K). Lămpile cu o valoare Klein redusă produc o lumină mai caldă şi mai intimă, în timp ce acelea cu o valoare Klein mai mare produc o lumină mai rece şi mai energizantă. Această lampă Philips oferă o lumină albă, caldă, pentru o atmosferă intimă.

 • Economie de energie

  Economie de energie

  Această lampă eficientă energetic de la Philips economiseşte energie în comparaţie cu sursele de lumină tradiţionale, ajutându-te să economisesti bani la facturile de energie şi să contribui la protejarea mediului.

 • IP23 - rezistent la intemperii

  IP23 - rezistent la intemperii

  Această lampă de exterior Philips este destinată special mediilor exterioare umede. A fost supusă unor teste riguroase pentru a se verifica rezistenţa ei la apă. Nivelul de protecţie IP este descris de cele două cifre: prima se referă la nivelul de protecţie la praf, iar a doua la nivelul de protecţie la apă. Această lampă de exterior este proiectată cu IP23: este protejată împotriva pulverizării cu apă şi este ideală pentru iluminarea unei verande sau terase.

 • Durată de viaţă îndelungată de până la 10 de ani

  Durată de viaţă îndelungată de până la 10 de ani

  O sursă de lumină în care poţi avea încredere. LED-ul care însoţeşte această lampă Philips va dura până la 10.000 de ore (care echivalează cu 10 de ani în cazul unei utilizări medii de 3 ore/zi, cu un număr de cel puţin 13.000 de cicluri de pornire/oprire). Este atât de comod să te gândeşti că nu va trebui să te preocupe întreţinerea sau înlocuirea becului în timp ce te bucuri de ambianţa perfectă din locuinţa ta.

Vezi toate Specificaţile

EcoPassport – Prezentare generală a specificaţiilor produselor noastre ecologice

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa