Detector PIR

  Detector PIR

  Întotdeauna lumină când ajungeţi acasă

  Acest senzor de mişcare Philips myGarden, de culoare gri deschis, se poate monta pe perete, tavan sau pe colţ, pentru o zonă de detectare de 360°. Setaţi senzorul în funcţie de necesităţile dvs. şi utilizaţi funcţia sa unică zi/noapte pentru serile se vară sau din motive de securitate. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

myGarden Detector PIR

Bluesky cu senzor IR, gri 172668716 Caută produse similare

Întotdeauna lumină când ajungeţi acasă

 • Senzor uşor de setat

  Senzor uşor de setat

  O procedură simplă de setare face uşoară selectarea momentului şi a duratei aprinderii automate a lămpii (lămpilor) de către senzor.

 • Senzor de mişcare cu zonă de detecţie de 360°

  Senzor de mişcare cu zonă de detecţie de 360°

  Acest senzor de mişcare de la Philips poate fi montat în colţul peretelui pentru a beneficia de o zonă de detecţie de 360°.

 • Funcţie unică zi/noapte

  Funcţie unică zi/noapte

  Mulţumită funcţie zi/noapte, această lampă pentru exterior se aprinde automat atunci când se întunecă. Foloseşte această funcţie unică pentru serile de vară lungi sau din motive de siguranţă.

 • IP44 - rezistent la intemperii

  IP44 - rezistent la intemperii

  Acest senzor PIR de la Philips este conceput special pentru mediile exterioare umede şi a fost supus la teste riguroase pentru a-i asigura rezistenţa la apă. Nivelul IP este descris de două cifre: prima cifră se referă la nivelul de protecţie împotriva prafului, a doua la nivelul de protecţie împotriva apei. Acest senzor PIR Philips este conceput cu IP44: este protejat împotriva stropirii, fiind ideal pentru utilizarea generală în spaţii exterioare.

 • Montabil pe perete, tavan şi în colţ

  Acest senzor de mişcare Philips poate fi montat pe perete, tavan şi în colţ.

 • Materiale sintetice de calitate superioară

  Acest senzor PIR Philips este fabricat special pentru spaţiile exterioare. Este rezistent la uzură şi durabil. Este construit din materiale sintetice de înaltă calitate.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa