Monitor LCD

  Monitor LCD

  Eleganţa contează

  Confortul se îmbină cu stilul. Monitorul ecologic 170C7 vă va schimba percepţia despre monitoare. Design-ul său simplu, sofisticat, în două nuanţe, uşor de integrat în orice ambianţă, ascunde caracteristici tehnice excelente, la un preţ convenabil. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Eleganţa contează

 • Intrare dublă pentru semnal analogic VGA şi digital DVI

  Intrare dublă pentru semnal analogic VGA şi digital DVI

  Intrarea dublă oferă conectori pentru intrare analogică VGA şi digitală DVI.

 • Designul şic în două nuanţe însufleţeşte spaţiul în care vă aflaţi

  Designul în două nuanţe constă într-o bandă neagră strălucitoare, plasată în mijlocul panoului frontal argintiu, pentru a-l face să pară mai subţire. Contrastul discret dintre cele două elemente dă un plus de viaţă, încântă privirea şi oferă elemente unice şi interesante decorului unei încăperi.

 • Butoanele de control ergonomice şi intuitive creează un aspect curat

  Butoanele discrete, poziţionate convenabil, sunt integrate în bannerul mărcii, fiind uşor accesibile atunci când aveţi nevoie de ele, dar trecând neobservate atunci când nu sunt folosite, pentru a crea un aspect integral, vioi şi curat, cu o estetică simplă, dar elegantă.

 • Panou 'Hug' pentru un design atrăgător şi armonios.

  Un panou 'hug' este o suprafaţă înclinată special proiectată pentru unirea elementelor din faţă şi din spate într-o îmbrăţişare caldă, creând o atmosferă generală primitoare, armonioasă şi fluidă.

 • Creat pentru Windows Vista

  Monitoarele compatibile Philips Vista sunt concepute pentru a afişa în culori vibrante şi incitante acest sistem de operare Windows nou, solicitant şi sofisticat din punct de vedere vizual, proiectat pentru a vă îmbogăţi experienţa de divertisment, pentru a vă creşte productivitatea şi pentru a vă ajuta să vă controlaţi activităţile pe computer atât acasă, cât şi la birou, astfel încât vizionarea, căutarea şi organizarea informaţiilor de interes profesional sau personal să se facă rapid, eficient şi uşor.

 • Timp de răspuns rapid, de 5 ms

  Timpul de răspuns la pornire-oprire este perioada necesară pentru celula de cristal lichid pentru a trece de la starea activă (neagră) la cea inactivă (albă) şi înapoi la cea activă (neagră). Aceasta este măsurată în milisecunde. Mai repede înseamnă mai bine: Un timp de răspuns mai scurt înseamnă tranziţii mai rapide şi, în consecinţă, mai puţine artefacte de imagine vizibile la afişarea tranziţiilor de text şi imagini. Timpul de răspuns la aprindere-stingere este o caracteristică foarte importantă pentru afişarea conţinutului profesional precum documente, grafice şi fotografii.

 • Pentru siguranţa dvs.: Carcasă ignifugă din material compozit pentru tehnologii aerospaţiale

  Materialul plastic compozit PC/ABS este cel mai bun şi mai rezistent material ignifug din întreaga industrie şi un compus al erei spaţiale întrebuinţat în industria aerospaţială, în industria auto şi la fabricarea detectoarelor de incendiu.

 • Designul fără plumb protejează mediul

  Produsele fără plumb sunt concepute şi produse în conformitate cu reglementări stricte al Uniunii Europene privind substanţele periculoase (RoHS) care limitează utilizarea plumbului şi a altor substanţe toxice pentru mediu.

 • Ajustare simplă a setărilor cu ajutorul tehnologiei Philips SmartControl

  Software PC pentru setări de afişare cu reglare fină performante. Philips oferă utilizatorilor două opţiuni pentru reglarea setărilor afişajului. Fie navigaţi prin meniul OSD cu mai multe niveluri cu ajutorul butoanelor de pe ecran, fie utilizaţi software-ul Philips SmartControl pentru a regla uşor diferitele setări pentru afişaj într-un mod familiar.

 • Alimentatorul încorporat elimină adaptoarele de curent electric externe

  Alimentatorul încorporat este un adaptor de curent electric încorporat în dispozitivul de afişare, care înlocuieşte adaptorul extern voluminos.

 • Clema pentru cablu gestionează cablurile pentru un spaţiu de lucru ordonat

  O clemă furnizată împreună cu monitoarele care fixează cablurile pentru un spaţiu de lucru ordonat.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa