Lampă de perete

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/1/169438716/169438716_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Lampă de perete

  Saving in style

  Această lampă de perete modernă pentru exterior de la Philips, de culoare gri, cu senzor de mişcare, transformă grădina dvs. într-un loc primitor. Aceasta oferă o lumină albă caldă, economică, ideală pentru iluminarea intrării. Chiar şi noaptea, grădina dvs. va avea un aspect confortabil şi primitor. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Saving in style

 • Durată de viaţă foarte mare a sursei de iluminat

  Durată de viaţă foarte mare a sursei de iluminat

  Bec Philips inclus cu o durată de viaţă extra-lungă a lămpii, de până la 20.000 de ore.

 • Economie de energie

  Economie de energie

  Această lampă Philips economiseşte energie în comparaţie cu sursele de lumină tradiţionale, ajutându-vă să economisiţi bani cu facturile de energie şi să contribuiţi la protejarea mediului.

 • Lumină primitoare şi liniştitoare

  Lumină primitoare şi liniştitoare

  Senzorul de mişcare comută automat când veniţi acasă şi vă informează când soseşte cineva.

 • Lumină albă caldă şi primitoare

  Lumină albă caldă şi primitoare

  Philips outdoor este o gamă de corpuri de iluminat de exterior care creează o lumină caldă şi primitoare splendidă. Temperatura culorii luminii este 2700 Kelvin. Aceasta oferă, de asemenea, lumină din abundenţă pentru vizibilitate clară, astfel încât să poţi utiliza spaţiul exterior oricum doreşti după programul de lucru şi să te relaxezi în siguranţă toată noaptea.

 • Atenţie la detalii, fabricate cu materiale premium şi elegante.

  Atenţie la detalii, fabricate cu materiale premium şi elegante.

  Fiecare piesă este fabricată din componente de înaltă calitate şi materiale rezistente la uzură, precum aluminiu turnat sub presiune şi oţel inoxidabil.

 • IP 44, proiectat pentru utilizarea în exterior

  IP 44, proiectat pentru utilizarea în exterior

  Protecţia IP44 înseamnă că este proiectat pentru utilizare în exterior, astfel încât poţi fi sigur că lămpile de exterior îţi vor înveseli grădina indiferent dacă plouă, este cer senin sau ninge.

 • Aluminiu de înaltă calitate şi materiale sintetice de calitate superioară

  Această lampă Philips este destinată special spaţiilor exterioare. Este rezistentă la uzură şi concepută să dureze, astfel încât vă va lumina grădina noapte de noapte. Este fabricată din aluminiu de înaltă calitate turnat prin presiune şi materiale sintetice de calitate superioară.

 • Design contemporan elegant pentru grădina dvs.

  Designul contemporan Philips este elegant, dar simplu, plăcut atât ziua, cât şi noaptea, fără să pună în umbră grădina sau terasa. Poţi alege dintr-o gamă completă de modele, prin urmare trebuie să existe unul pe gustul tău şi care să concorde cu spaţiul exterior.

 • O gamă completă de aplicaţii disponibile

  Ideale ca iluminare de exterior pentru grădină, terasă, alee sau balcon, lămpile Philips de perete, stâlp, piedestal şi tavan creează o atmosferă confortabilă, relaxantă la apusul soarelui şi oferă, de asemenea, siguranţa de a putea vedea după lăsarea întunericului.

Vezi toate Specificaţile

EcoPassport – Prezentare generală a specificaţiilor produselor noastre ecologice

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa