Lampă de perete

  Lampă de perete

  Saving in style

  Aspectul acestei lămpi albe de perete Philips vă invită în natură. Este concepută cu materiale de calitate şi lumină economică. Vă face să vă simţiţi imediat confortabil în natură. Aduceţi conversaţii comode în grădina dvs.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Saving in style

 • Economie de până la 80% din energie

  Economie de până la 80% din energie

  Philips Ecomoods pentru exterior este o gamă de produse de iluminat la preţ accesibil pentru grădină, care combină un design contemporan cu cea mai nouă tehnologie eficientă energetic. Aceasta economiseşte până la 80 % din energie, în comparaţie cu sursele de lumină tradiţionale. Rezultatul este la fel de bun pentru planetă pe cât este de bun pentru banii care rămân în buzunarul dvs., an de an.

 • Atenţie la detalii, fabricate cu materiale premium şi elegante.

  Atenţie la detalii, fabricate cu materiale premium şi elegante.

  Fiecare piesă este fabricată din componente de înaltă calitate şi materiale rezistente la uzură, precum aluminiu turnat sub presiune şi oţel inoxidabil.

 • IP 44, proiectat pentru utilizarea în exterior

  IP 44, proiectat pentru utilizarea în exterior

  Protecţia IP44 înseamnă că este proiectat pentru utilizare în exterior, astfel încât puteţi fi sigur că lămpile pentru exterior Ecomoods vă vor înveseli grădina indiferent dacă plouă, este cer senin sau ninge.

 • Durată de viaţă extra-lungă a becului

  Durată de viaţă extra-lungă a becului

  Bec Philips inclus cu o durată de viaţă extra-lungă a lămpii, de până la 20.000 de ore.

 • Lumină albă caldă şi primitoare

  Lumină albă caldă şi primitoare

  Philips Ecomoods pentru exterior este o gamă de lămpi de exterior care creează o lumină caldă şi primitoare splendidă. Temperatura culorii luminii este 2700 Kelvin. Aceasta oferă, de asemenea, multă lumină pentru vizibilitate clară, astfel încât să puteţi utiliza spaţiul exterior după programul de lucru şi să vă relaxaţi ştiind că va fi sigur toată noaptea.

 • Fabricate din materiale de înaltă calitate, robuste şi fiabile

  Făcut să reziste. Fiecare piesă din colecţia de corpuri de iluminat Philips Ecomoods pentru exterior utilizează materiale şi componente de calitate ridicată pentru a rezista la condiţii exterioare.

 • O gamă completă de aplicaţii disponibile

  Ideale pentru iluminarea de exterior pentru grădină, terasă, alee sau balcon, lămpile pentru perete, stâlp, piedestal şi tavan Ecomoods pentru exterior de la Philips creează o atmosferă confortabilă, relaxantă la apusul soarelui şi oferă, de asemenea, siguranţa de a putea vedea după lăsarea întunericului.

 • Design contemporan elegant pentru grădina dvs.

  Design-ul contemporan al Philips Ecomoods este elegant, dar simplu, plăcut atât ziua, cât şi noaptea fără să pună în umbră grădina sau terasa. Puteţi alege dintr-o gamă completă de modele, prin urmare trebuie să existe unul care să se potrivească cu spaţiul exterior şi gustul dvs.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa