Lampă de perete

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/1/169109316/169109316_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Lampă de perete

  Saving in style

  Această lampă de perete pentru exterior de culoarea antracitului răspândeşte în jos un fascicul de lumină albă, caldă. Un design subţire şi discret nu va afecta spaţiul dvs. exterior. Aceasta este ideală pentru iluminarea grădinii, aleii sau terasei dvs. şi este confecţionată din aluminiu turnat sub presiune. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Ecomoods Lampă de perete

Seabreeze, antracit 169109316 Caută produse similare

Saving in style

Conectaţi-vă la natură şi bucuraţi-vă de viaţa în aer liber

 • Instalare simplă

  Instalare simplă

  Instalarea unui corp de iluminat poate fi uneori dificilă, dar cu Ecomoods de exterior puteţi fi sigur că am acordat atenţie deosebită facilitării şi simplificării acestui lucru pentru dvs. Acest articol este livrat cu o cheie Torx pentru utilizare în timpul instalării.

 • Economie de până la 80% din energie

  Economie de până la 80% din energie

  Philips Ecomoods pentru exterior este o gamă de produse de iluminat la preţ accesibil pentru grădină, care combină un design contemporan cu cea mai nouă tehnologie eficientă energetic. Aceasta economiseşte până la 80 % din energie, în comparaţie cu sursele de lumină tradiţionale. Rezultatul este la fel de bun pentru planetă pe cât este de bun pentru banii care rămân în buzunarul dvs., an de an.

 • Atenţie la detalii, fabricate cu materiale premium şi elegante.

  Atenţie la detalii, fabricate cu materiale premium şi elegante.

  Fiecare piesă este fabricată din componente de înaltă calitate şi materiale rezistente la uzură, precum aluminiu turnat sub presiune şi oţel inoxidabil.

 • Fabricate din materiale de înaltă calitate, robuste şi fiabile

  Fabricate din materiale de înaltă calitate, robuste şi fiabile

  Făcut să reziste. Fiecare piesă din colecţia de corpuri de iluminat Philips Ecomoods pentru exterior utilizează materiale şi componente de calitate ridicată pentru a rezista la condiţii exterioare.

 • IP 44, proiectat pentru utilizarea în exterior

  IP 44, proiectat pentru utilizarea în exterior

  Protecţia IP44 înseamnă că este proiectat pentru utilizare în exterior, astfel încât puteţi fi sigur că lămpile pentru exterior Ecomoods vă vor înveseli grădina indiferent dacă plouă, este cer senin sau ninge.

 • Durată de viaţă extra-lungă a becului

  Durată de viaţă extra-lungă a becului

  Bec Philips inclus cu o durată de viaţă extra-lungă a lămpii, de până la 20.000 de ore.

 • Lumină albă caldă şi primitoare

  Lumină albă caldă şi primitoare

  Philips Ecomoods pentru exterior este o gamă de lămpi de exterior care creează o lumină caldă şi primitoare splendidă. Temperatura culorii luminii este 2700 Kelvin. Aceasta oferă, de asemenea, multă lumină pentru vizibilitate clară, astfel încât să puteţi utiliza spaţiul exterior după programul de lucru şi să vă relaxaţi ştiind că va fi sigur toată noaptea.

 • O gamă completă de aplicaţii disponibile

  Ideale pentru iluminarea de exterior pentru grădină, terasă, alee sau balcon, lămpile pentru perete, stâlp, piedestal şi tavan Ecomoods pentru exterior de la Philips creează o atmosferă confortabilă, relaxantă la apusul soarelui şi oferă, de asemenea, siguranţa de a putea vedea după lăsarea întunericului.

 • Design contemporan elegant pentru grădina dvs.

  Design-ul contemporan al Philips Ecomoods este elegant, dar simplu, plăcut atât ziua, cât şi noaptea fără să pună în umbră grădina sau terasa. Puteţi alege dintr-o gamă completă de modele, prin urmare trebuie să existe unul care să se potrivească cu spaţiul exterior şi gustul dvs.

Vezi toate Specificaţile

EcoPassport – Prezentare generală a specificaţiilor produselor noastre ecologice

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa