Spot luminos încastrat

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/1/168618716/168618716_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Spot luminos încastrat

  Light up your outdoor life

  Aceste superbe proiectoare de tavan încastrate Philips Ledino, de culoare gri deschis, sunt perfecte pentru a scoate în evidenţă frumuseţea spaţiului dvs. exterior. Acestea răspândesc o lumină caldă, albă, puternică şi economică cu LED-uri şi puteţi micşora intensitatea luminii pentru a crea o ambianţă uimitoare. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Ledino Spot luminos încastrat

Pebble, gri, LED 168618716 Caută produse similare

Light up your outdoor life

 • LED de putere mare

  LED de putere mare

  Iluminatul pentru exterior Ledino de la Philips utilizează cea mai modernă tehnologie cu LED-uri. Aceasta oferă putere mare de iluminare şi calitate superioară a luminii cu o durată de viaţă foarte mare.

 • Durată de utilizare extrem de lungă

  Durată de utilizare extrem de lungă

  O sursă de lumină în care puteţi avea încredere. Corpurile de iluminat Philips LED oferă o durată de viaţă extrem de lungă de minim 20.000 de ore (care echivalează cu 20 de ani, pe baza unei utilizări medii de 3 ore / zi cu un număr de cel puţin 13.000 cicluri de pornire/oprire). Cu corpurile de iluminat Philips LED nu va trebui să vă mai preocupaţi de întreţinerea sau înlocuirea lămpii în timp ce vă bucuraţi de ambianţa perfectă în locuinţa dvs.

 • Economie de energie

  Economie de energie

  Această lampă Philips economiseşte energie în comparaţie cu sursele de lumină tradiţionale, ajutându-vă să economisiţi bani cu facturile de energie şi să contribuiţi la protejarea mediului.

 • IP23 - rezistent la intemperii

  IP23 - rezistent la intemperii

  Această lampă de exterior Philips este destinată special mediilor exterioare umede. A fost supusă unor teste riguroase pentru a se verifica rezistenţa ei la apă. Nivelul de protecţie IP este descris de cele două cifre: prima se referă la nivelul de protecţie la praf, iar a doua la nivelul de protecţie la apă. Această lampă de exterior este proiectată cu IP23: este protejată împotriva pulverizării cu apă şi este ideală pentru iluminarea unei verande sau terase.

 • Alegeţi spoturile de tavan încastrate

  Valorificaţi la maxim spaţiul exterior cu acest spot de tavan încastrat, perfect pentru a vă lumina pereţii sau terasa.

 • Aluminiu de înaltă calitate şi materiale sintetice de calitate superioară

  Această lampă Philips este destinată special spaţiilor exterioare. Este rezistentă la uzură şi concepută să dureze, astfel încât vă va lumina grădina noapte de noapte. Este fabricată din aluminiu de înaltă calitate turnat prin presiune şi materiale sintetice de calitate superioară.

 • Lumină puternică

  Această lampă de exterior oferă o lumină albă, caldă şi puternică. Un fascicul luminos care să vă lumineze grădina sau terasa.

 • Iluminare de exterior modernă

  Iluminat pentru exterior impresionant, îndrăzneţ şi minimalist de la Philips. Stilul modern şi elegant al Ledino de exterior este modul perfect de a ilumina grădinile, aleile şi spaţiile exterioare.

Vezi toate Specificaţile

EcoPassport – Prezentare generală a specificaţiilor produselor noastre ecologice

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa