Televizor

  Televizor

  O experienţă vizuală nouă

  Alegerea ideală pentru dormitor sau camera copiilor! Acest televizor oferă o imagine cu contrast ridicat şi sunet de calitate. Alte caracteristici: setări Smart Picture, Smart Sound, timer Sleep şi conexiuni frontale cu acces simplu. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

O experienţă vizuală nouă

Clar, cristalin

 • Tub TV Black Hibri, pentru culori strălucitoare

  Black HiBri este o tehnologie pentru tuburi TV utilizată la televizoarele Philips de mici dimensiuni, furnizând o reproducere bună a culorilor pe aparate de dimensiuni reduse.

 • Tehnologia Crystal Clear îmbunătăţeşte profunzimea imaginii

  Combinând diverse metode de îmbunătăţire a imaginii, cum ar fi tehnologia Contrast Plus şi cea de îmbunătăţire a culorilor, noua tehnologie Crystal Clear îmbunătăţeşte profunzimea imaginilor.

 • Sunet mono, de o calitate şi claritate excelente

  Sunet mono extrem de clar

 • Funcţii Smart Picture şi Smart Sound pentru a vă personaliza vizionarea

  Modurile presetate Philips pentru Smart Picture şi Smart Sound asigură un acces direct de la o singură tastă de pe telecomandă. Puteţi selecta setări optimizate pentru sunet şi imagine în funcţie de diverse moduri de redare a acestor două caracteristici.

 • Teletextul reprezintă o sursă vastă de informaţii

  Teletextul este un sistem de comunicare utilizat de majoritatea televiziunilor din Europa, sistem prin care sunt transmise informaţii diverse. Aceste informaţii pot fi vizualizate numai cu televizoare dotate cu decodoare Teletext.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa