Lămpi pentru vehicule
Faruri
Tip de lampă: H1 Pachet de: 2+2 bec pentru faruri auto

WhiteVision

bec pentru faruri auto

  WhiteVision

  bec pentru faruri auto

  Siguranţa nu a fost niciodată atât de atractivă

  Lămpile Philips WhiteVision adaugă un aspect Xenon alb intens farurilor vehiculului tău, pentru o experienţă de condus premium. Graţie luminozităţii crescute, cu lumină semnificativ mai albă, WhiteVision este combinaţia perfectă dintre stil şi siguranţă. Vezi toate beneficiile

 • Siguranţa nu a fost niciodată atât de atractivă

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

WhiteVision bec pentru faruri auto

Tip de lampă: H1, Pachet de: 2+2, 12 V, 55 W, Lămpi de poziţie w5w incluse 12258WHVSM Caută produse similare

Fii sigur ca becul acesta este ceea

ce masina ta are nevoie !

Siguranţa nu a fost niciodată atât de atractivă

Efect de Xenon alb intens

 • Philips este alegerea producătorilor importanţi de autoturisme

  Philips este alegerea producătorilor importanţi de autoturisme

  De 100 de ani, Philips se află în fruntea industriei de iluminare auto, prezentând inovaţii tehnologice care au devenit dotări standard la automobilele moderne. Astăzi, una din două maşini din Europa şi una din trei maşini din lume este echipată cu iluminare de la Philips.

 • O experienţă de condus premium cu efect Xenon alb intens

  Depăşind performanţa oricăror becuri auto cu lumină albastră de pe piaţă, farurile Philips WhiteVision sunt alegerea potrivită pentru şoferii care doresc să conducă elegant, fără să compromită siguranţa. Dispunând de o înaltă temperatură de culoare şi de un soclu alb elegant, WhiteVision este evoluţia supremă pentru farurile tale. Tehnologia de acoperire de a 3-a generaţie patentată de la Philips este o capodoperă revoluţionară care transformă WhiteVision în primul far cu o lumină cu adevărat albă.

 • Utilizare 100% legală pe drum, lumină albă intensă 100%

  WhiteVision este certificată ECE şi este prima lampă cu lumină albă intensă, cu utilizare legală pe drum. Vă oferă o vizibilitate desăvârşită fără a compromite siguranţa prin orbirea vehiculului din faţă.

 • Cea mai bună durată de viaţă din clasa sa pentru mai multă plăcere de conducere

  Farurile Philips WhiteVision (disponibile în versiunile H1, H3, H4, H7 şi HB3) sunt concepute să dureze. Îţi oferă o durată de viaţă lungă şi de încredere de 450 de ore*, semnificativ mai ridicată decât în cazul ofertelor concurenţei. Aceasta înseamnă mai puţine înlocuiri şi un raport mai bun calitate-preţ. (*H4 şi H7 au fost testate la tensiunea standard de 13,2 V)

 • Fascicul precis, cu lumină albă intensă

  Cu până la 3700 de grade Kelvin şi cu o lumină albă intensă, farurile Philips WhiteVision luminează drumul din faţă cu un fascicul alb precis, care elimină instantaneu întunericul. Fasciculul premium, pentru o experienţă de condus premium.

 • Contrast mai mare pentru vizibilitate îmbunătăţită şi conducere mai sigură

  Graţie luminii albe maxime cu o temperatură a culorii de 3700 de kelvini, farurile evidenţiază mai bine marcajele şi indicatoarele. Lumina mai albă te menţine alert pe timpul nopţii, oferindu-ţi o experienţă de condus mai confortabilă.

 • Lămpile auto Philips sunt extrem de rezistente

  Sticla de cuarţ UV este mai rezistentă decât sticla dură şi extrem de rezistentă la valori de temperatură extreme şi la vibraţii, ceea ce elimină riscul unei deteriorări timpurii. Lămpile auto Philips cu cuarţ UV permit o presiune mai ridicată în interiorul lămpii, pentru a produce o lumină mai puternică şi pentru a asigura o durată de viaţă extinsă.

 • Vizibilitate cu până la 60 % mai bună pentru a maximiza claritatea

  O putere luminoasă îmbunătăţită cu 60 % îţi permite să fii văzut mai clar de ceilalţi participanţi la trafic. Îmbunătăţeşte siguranţa, oferindu-ţi mai mult timp să reacţionezi la posibilele pericole.

 • Potrivire a culorii efectului de Xenon alb pentru aspect de ultimă generaţie

  Furnizate cu două lămpi de poziţie w5w în culori asortate, WhiteVision conferă lămpilor auto un aspect premium sofisticat.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa