PhotoFrame

  PhotoFrame

  Fiecare fotografie spune povestea voastră

  Un ecran mai mare pentru o vizibilitate mai bună! Afişaţi-vă fotografiile digitale cu o densitate de pixeli ridicată, culori digitale perfecte şi toată bogăţia imprimărilor profesionale pe ecranul mare al ramei PhotoFrame 10FF2CMO. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

PhotoFrame

LCD de 25, 9 cm (10, 2"), Zonă viz. 23, 9 cm (9, 4") 10FF2CWO/00 Caută produse similare

Fiecare fotografie spune povestea voastră

 • Roteşte, măreşte, decupează, suprapune şi adaugă efecte la fotografiile dumneavoastră

  Roteşte, măreşte, decupează, suprapune şi adaugă efecte la fotografiile dumneavoastră

  PhotoEffect Wizard este o funcţie uşor de folosit, care permite rotirea, mărirea, decuparea şi chiar ajustarea tonurilor de culoare din fotografii la alb-negru sau sepia direct în PhotoFrame.

 • O densitate ridicată a pixelilor pentru fotografii clare, de mare fidelitate

  Cel mai bun ecran cu densitate ridicată afişează fotografiile dumneavoastră preţioase cu aceleaşi detalii bogate şi culori vibrante din lumea reală, precum fotografiile tipărite la calitate ridicată.

 • Culori digitale perfecte pentru afişarea extraordinară a fotografiilor

  Afişajul full color scoate în evidenţă calitatea fotografiilor utilizând culori vibrante şi realiste prin afişarea întregii palete de culori prezente în fotografiile tipărite profesional.

 • Materialele şi finisajele rafinate pun în valoare fotografiile dumneavoastră

  Designul de înaltă calitate şi materialele rafinate au contribuit la crearea unui stativ stilat, solid, şi a unei rame elegante, cu finisaje excelente până în cel mai mic detaliu, care asigură un aspect de bun gust şi dă strălucire fotografiilor afişate în PhotoFrame.

 • Orientare automată a fotografiilor pentru adaptarea modurilor portret şi peisaj

  Recunoaşterea automată a modului peisaj sau portret implică existenţa unui senzor care recunoaşte orientarea PhotoFrame şi afişează fiecare fotografie în poziţia corectă.

 • Distraţi-vă cu colegii: afişaţi mai multe fotografii într-o vizualizare

  Este un efect de diaporamă pentru afişarea fotografiilor sub forma unui colaj format automat şi aleatoriu din fotografii diferite pentru a evita marginile neatractive produse de fotografiile mai mici decât ecranul.

 • Redaţi prezentări, fotografii individuale, miniaturi sau afişaţi ceasul

  Puteţi afişa fotografiile individual sau sub formă de miniaturi, pentru a căuta simplu şi rapid imaginea dorită. De asemenea, puteţi crea prezentări cu cele mai frumoase fotografii realizate.

 • Creează albume şi prezentări de diapozitive şi vă gestionează fotografiile

  Smart Album vă permite să creaţi şi să gestionaţi albume şi să setaţi şi să reglaţi efecte de tranziţie pentru prezentările de diapozitive cu fotografii.

 • Copiaţi fotografii între carduri foto pentru a obţine mai mult spaţiu

  Philips PhotoFrame poate citi două carduri de memorie în acelaşi timp prin intermediul cititoarelor de carduri interne, iar software-ul SmartCopy vă ajută să vă copiaţi fotografiile digitale de pe un card de memorie pe celălalt. Software-ul redimensionează şi comprimă automat fotografiile copiate pentru a maximiza numărul de fotografii pe care le puteţi stoca intern sau extern.

 • Stocaţi până la 1000 de fotografii în memoria internă

  Funcţia de stocare inteligentă a fotografiile se bazează pe software-ul inteligent care minimizează spaţiul de stocare necesar fără a compromite calitatea afişării fotografiilor.

 • Funcţionează cu curent alternativ sau cu acumulatorul încorporat

  Alimentarea CA şi bateria încorporată vă oferă posibilitatea de a utiliza PhotoFrame atât la curent alternativ standard, cât şi fără fir, cu bateria reîncărcabilă încorporată.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa