Monitor CRT

  Microsoft Windows Compliance

  Monitor CRT

  tub catodic digital: ecranul ideal, la un preţ accesibil

  Cu primul procesor mono-chip cu reflexie digitală pentru o afişare ireproşabilă şi cu un ecran de dimensiuni ideale pentru o vizionare confortabilă, de calitate, monitorul ecologic 107E7 oferă performanţe de invidiat, la un preţ accesibil, cu un design fără plumb. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

tub catodic digital: ecranul ideal, la un preţ accesibil

cu design fără plumb

 • sRGB asigură uniformizarea culorilor între afişare şi tipărire

  sRGB asigură uniformizarea culorilor între afişare şi tipărire

  sRGB este un standard industrial care asigură cea mai bună corespondenţă între culorile afişate pe ecran şi cele tipărite.

 • Revoluţionarul procesor Philips cu reflexie digitală

  O inovaţie Philips exclusivă - prima soluţie CRT mono-chip din lume - combină reflexia şi microcontrolerul într-un singur chip pentru a procesa şi controla digital intrarea pentru sincronizare. Această tehnologie inovatoare elimină zgomotul electronic care poate dăuna calităţii de afişare, reduce instabilitatea afişării şi îmbunătăţeşte geometria pentru o performanţă de afişare mai bună.

 • Monitor XGA cu rezoluţie 1024x768 pentru imagine mai clară

  Pentru monitoarele grafice, rezoluţia ecranului semnifică numărul de puncte (pixeli) de pe întregul ecran. De exemplu, un ecran de 1024 pe 768 pixeli poate afişa 1024 de puncte distincte pe fiecare din cele 768 de linii sau aproximativ 786 mii de pixeli. Standardul XGA oferă rezoluţii de 640 pe 480 sau 1024 pe 768 pixeli.

 • Tubul Flat Square reduce distorsionarea şi reflexia

  Un tub conceput pentru a reduce distorsionarea şi reflexia.

 • Compatibilitate cu platforme PC şi Mac

  Capacitatea de a lucra cu o multitudine de platforme; monitoarele Philips se pot conecta la calculatoare PC printr-o conexiune VGA şi la calculatoare Macintosh.

 • Instalare plug-and-play facilă şi intuitivă

  Plug-and-play este un standard de conectivitate pentru periferice. Un monitor plug and play poate fi conectat la un calculator şi poate funcţiona fără intervenţia utilizatorului pentru reglarea setărilor complicate.

 • Personalizare rapidă şi facilă a controlului OSD

  Un meniu afişat pe ecran pentru reglarea monitorului. Meniul OSD este utilizat pentru contrast, luminozitate, poziţionare orizontală, verticală şi alte reglaje ale monitorului.

 • Designul fără plumb protejează mediul

  Produsele fără plumb sunt concepute şi produse în conformitate cu reglementări stricte al Uniunii Europene privind substanţele periculoase (RoHS) care limitează utilizarea plumbului şi a altor substanţe toxice pentru sănătate şi pentru mediu.

 • Consum de curent mai mic decât media produselor similare

  Reducere a cantităţii de curent electric necesar funcţionării unui dispozitiv pentru a obţine economii reale.

 • MPRII asigură siguranţă prin reducerea radiaţiilor electromagnetice

  Niveluri conform standardelor mondiale pentru radiaţii electromagnetice emise de monitoare.

 • Pt. siguranţa dvs.: Carcasă ignifugă din mat. compozit pt. tehnologii aerosp.

  Materialul plastic compozit PC/ABS este cel mai bun şi mai rezistent material ignifug din întreaga industrie şi un compus al erei spaţiale întrebuinţat în industria aerospaţială, în industria auto şi la fabricarea detectoarelor de incendiu.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa