Spot încastrat

  Spot încastrat

  Iluminaţi-vă grădina noaptea

  Spotul încastrat Philips myGarden Fresco dispune de lumină de LED superbă, pentru a evidenţia la maximum grădina sau pentru a ilumina puternic zonele întunecate. Capul ajustabil permite o rază orientabilă, pentru a direcţiona lumina oriunde ai nevoie de ea. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Iluminaţi-vă grădina noaptea

 • Lumină caldă albă

  Lumină caldă albă

  Lumina poate avea diverse temperaturi de culoare, indicate în unităţi numite Kelvin (K). Lămpile cu o valoare Klein redusă produc o lumină mai caldă şi mai intimă, în timp ce acelea cu o valoare Klein mai mare produc o lumină mai rece şi mai energizantă. Această lampă Philips oferă o lumină albă, caldă, pentru o atmosferă intimă.

 • Întotdeauna este inclus un bec Philips

  Întotdeauna este inclus un bec Philips

  Becurile de înaltă calitate Philips sunt incluse în cutie pentru a se obţine cel mai bun efect de iluminat.

 • Economie de energie

  Economie de energie

  Această lampă eficientă energetic de la Philips economiseşte energie în comparaţie cu sursele de lumină tradiţionale, ajutându-te să economisesti bani la facturile de energie şi să contribui la protejarea mediului.

 • IP23 - rezistent la intemperii

  IP23 - rezistent la intemperii

  Această lampă de exterior Philips este destinată special mediilor exterioare umede. A fost supusă unor teste riguroase pentru a se verifica rezistenţa ei la apă. Nivelul de protecţie IP este descris de cele două cifre: prima se referă la nivelul de protecţie la praf, iar a doua la nivelul de protecţie la apă. Această lampă de exterior este proiectată cu IP23: este protejată împotriva pulverizării cu apă şi este ideală pentru iluminarea unei verande sau terase.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa