Lampă de perete

  Lampă de perete

  Bucuraţi-vă de o grădină frumoasă

  Creaţi un decor exterior autentic cu această minunată lampă de perete de culoarea bronzului din gama Philips myGarden. Este concepută din aluminiu de înaltă calitate şi răspândeşte o lumină caldă, albă, economică, în încântătoarea dvs. grădină sau terasă. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

myGarden Lampă de perete

Raindrop, bronz 016520616 Caută produse similare

Bucuraţi-vă de o grădină frumoasă

 • Lumină caldă albă

  Lumină caldă albă

  Lumina poate avea diverse temperaturi de culoare, indicate în unităţi numite Kelvin (K). Lămpile cu o valoare Klein redusă produc o lumină mai caldă şi mai intimă, în timp ce acelea cu o valoare Klein mai mare produc o lumină mai rece şi mai energizantă. Această lampă Philips oferă o lumină albă, caldă, pentru o atmosferă intimă.

 • Întotdeauna este inclus un bec Philips

  Întotdeauna este inclus un bec Philips

  Becurile de înaltă calitate Philips sunt incluse în cutie pentru a se obţine cel mai bun efect de iluminat.

 • IP44 - rezistent la intemperii

  IP44 - rezistent la intemperii

  Această lampă Philips pentru exterior este concepută special pentru medii exterioare umede. A fost testată riguros pentru a i se asigura rezistenţa la apă. Nivelul IP este descris prin două cifre: prima cifră se referă la nivelul de protecţie împotriva prafului, a doua la nivelul de protecţie împotriva apei. Această lampă pentru exterior este proiectată cu IP44: este protejată împotriva stropirii cu apă. Acest produs este cel mai utilizat şi este ideal pentru utilizare în exterior.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa