1
TV

Descoperă
designul european
clasic

De la planşa de desen la camera de zi. Proiectanţii noştri sunt într-o continuă căutare a noului. Noi opţiuni de materiale. Forme noi şi îndrăzneţe. Şi, mai presus de toate, noi moduri de a integra perfect televizoarele noastre în spaţiile domestice moderne.
Design gif

Seria OLED 973 cu Premiul Red Dot pentru design

 

“Materialele de calitate şi designul echilibrat comunică performanţa tehnică ridicată a acestui televizor OLED într-un mod impresionant.” - Juriul Premiului Red Dot

Red Dot Award
  • Televizor OLED. Aceasta este senzaţia de realism.
  • Beneficiază de sunet flexibil cu suportul pliabil pentru boxe Philips
  • Contrastul, culoarea și claritatea supreme cu HDR Perfect
  • Combinate cu Ambilight şi procesorul nostru P5 puternic pentru a-ţi încânta simţurile.

Televizorul Philips. Proiectat în Europa

Îmbunătăţeşte-ţi spaţiul de locuit cu principiile atemporale ale designului european, adus la viaţă de televizorul Philips: materiale frumoase în mod autentic şi un amestec de funcţionalitate şi formă. 

''Proiectăm produse care îşi propun să îmbogăţească vieţile oamenilor şi locuinţele lor.''

 

Rod White, şeful departamentului de design Televizoare Philips

Inspiraţie prin design

 

Culori, materiale şi finisaje, regândite.

Alege perfecţiunea în fiecare detaliu.

 

Adevărata artă a designului european rezidă în a utiliza strict ceea ce este necesar. Ghidându-se după cerinţele utilizatorilor, televizoarele Philips radiază o frumuseţe aparte, integrându-se totodată fără efort în spaţiile de locuit moderne.

Profil suplu

Materiale autentice

Sunet incredibil

Control fără efort

Alege designul premiat

 

Designuri frumoase, multipremiate. Tehnologie vizuală de ultimă generaţie. Transformă-ţi spaţiul de locuit cu un punct focal care este în egală măsură un televizor şi o operă de artă.

Seria OLED 973

Red Dot Award
'“Materialele de calitate şi designul echilibrat comunică performanţa tehnică ridicată a acestui televizor OLED într-un mod impresionant.” -Juriul Premiului Red Dot

Seria OLED 9002

Red Dot Award
'“Este un dispozitiv de calitate şi totodată elegant pentru utilizatorii moderni.” -Juriul Premiului Red Dot

Seria 5863

5863 series
Red Dot Award
“Televizorul LED în alb pur, cu un difuzor elegant integrat ca suport, se îmbină perfect cu mobilierul interior contemporan într-un mod impecabil.” -Juriul Premiului Red Dot
In curand

Perfecţionat de Ambilight

Perfecţionat de Ambilight

Cum poţi potenţa frumuseţea unui design european clasic? Tehnologia Ambilight patentată de Philips înconjoară ecranul într-o bogăţie de culori în continuă schimbare, pentru o ambianţă fascinantă.
Ambilight logo
Cum poţi potenţa frumuseţea unui design european clasic? Tehnologia Ambilight patentată de Philips înconjoară ecranul într-o bogăţie de culori în continuă schimbare, pentru o ambianţă fascinantă. 
Ambilight logo