1
Televizoare

Sunet Philips TV

Simte fiecare detaliu  

Televizorul nostru cu cel mai bun sunet

Seria OLED 9

EISA IF
  • Televizor OLED. Aceasta este senzaţia de realism.
  • Procesor Philips P5. Indiferent de sursă, întotdeauna perfecţiune.
  • Ecran lat pentru sunet amplu. Sunet reglat de pasionaţii de muzică.

Sunet TV bogat.
Îţi va da fiori.

 

Calitatea impresionantă a imaginii televizoarelor Philips se combină cu sunet bogat pentru a oferi o experienţă cu adevărat satisfăcătoare. Beneficiază de vorbire clară, nuanţată, bas profund şi prezentare spaţioasă. Indiferent dacă te-ai cufundat în acţiunea unui film sau transmiţi un concert live.

O combinaţie palpitantă

În timp ce televizoarele noastre devin tot mai minimaliste, sunetul rămâne amplu.
Sunet şi claritate îmbunătăţite

Auzi fiecare şoaptă

 

Difuzoarele pentru frecvenţe înalte oferă claritate pentru tonurile înalte – spargerea sticlei, păsări cântând, picături de ploaie care cad. Direcţia sunetului de înaltă frecvenţă este de asemenea controlată, asigurând transmiterea unui sunet precis la o gamă mai largă de poziţii de audiţie.

Televizor cu sunet excelent | Dialoguri clare

Nu pierde niciun cuvânt

 

Difuzorul pentru frecvenţe joase de pe televizorul Philips este responsabil de frecvenţele din gama medie şi gama joasă. Sunetul pare că vine din mijlocul televizorului, iar dialogul este extrem de clar. Ceea ce auzi este perfect sincronizat cu ceea ce vezi.

Subwoofer încorporat | Îmbunătăţeşte-ţi experienţa de audiţie TV

Să auzim basul!              

 

Subwooferul reproduce frecvenţele extrem de joase. Exploziile din filme vor zgudui pereţii. Motoarele vor dudui. Interpretările muzicale vor fi perfect echilibrate, cu sunete joase profunde şi tobe şi bas puternice.

Configuraţia audio variază de la un televizor la altul. Te rugăm să verifici specificaţiile televizorului.

Sunet de la
Bowers & Wilkins

 

Fii uimit. Televizorul OLED Philips 903 se mândreşte cu sunet creat de faimoşii experţi audio Bowers & Wilkins. Designul exclusiv al difuzoarelor oferă bas plin şi puternic şi detalii ireproşabile. Când o calitate atât de impresionantă a imaginii beneficiază de sunet pe măsură, experienţa este fascinantă.

 

Vezi parteneriatul nostru

Televizor compact. Sunet puternic.  

 

Televizorul smart Full HD Philips seria 5863 este televizorul perfect pentru o a doua cameră pentru pasionaţii de muzică şi jocuri. Dispune de un difuzor Bluetooth de 16 W care oferă performanţe superioare dimensiunilor sale.

Cu suport Montat pe perete

Fiecare detaliu contează  

 

Un televizor Philips este conceput să ofere o experienţă minunată de audiţie, oriunde îl amplasezi. În timpul configurării, ţi se va solicita să alegi setări de sunet preconfigurate care îţi optimizează televizorul pentru montare pe perete sau pe suport. Dacă repoziţionezi televizorul, setările pot fi schimbate uşor din meniul principal.

Cele mai bune televizoare pentru sunet

  Mai multe despre televizoarele Philips    

Televizor OLED
Realism incontestabil

Ambilight
Lasă-te captivat de conţinutul preferat

Televizoare Smart TV
Conţinut la îndemâna ta