1
Televizor

Sunet Philips TV

Vezi ce frumos este sunetul

Sunet captivant la domiciliu

 

În timp ce designul Televizorlor devine şi mai minimalist, noi ne asigurăm că sunetul rămâne amplu. Astfel, când asculţi o piesă nouă, când vizionezi un film sau când joci un joc captivant, te vei bucura de sunet dinamic, puternic.

Tehnologie Multiple Ring de sunet Philips TV

Tehnologie Multiple Ring

 

Tehnologia noastră inteligentă Multiple Ring permite deplasarea boxei cu cel mai mare grad de libertate, creând un sunet mai clar și mai complet cu bas puternic – remarcabil, dacă te gândeşti cât de subţiri sunt Televizorle noastre.

Sunet natural Philips TV

Sunet natural

 

Expunând boxele, fiecare sunet ajunge direct la dvs., nestingherit de nimic. Deci vei ajunge să te bucuri de claritatea vorbirii şi de tonuri mai clare, mai naturale. După cum vezi, mai puţin înseamnă mai mult.

Sunet vizibil

 

Create pentru a produce sunet impresionant plecând de la dimensiuni mici, boxele frontale generează tonuri remarcabile de voce clară. Să nu mai menţionăm că au un aspect foarte plăcut.

Spotify Connect

 

Boxele pentru Smart TV sunt proiectate pentru a crea un sunet excelent. Aşadar, să le punem la treabă. Cu Spotify Connect, apasă butonul de redare de pe aplicaţia Spotify şi cele mai ascultate melodii vor fi redate instantaneu la televizor.