1
Televizor

Televizor Philips 4K OLED

Singurele Televizor OLED din lume cu Ambilight

Urmăreşte videoclipul

Ce este OLED?

 

Philips OLED reprezintă următoarea generaţie de tehnologie în domeniul Televizorlor. Spre deosebire de Televizorle LED convenţionale, OLED nu necesită iluminare de fundal. Fiecare pixel îşi generează propria culoare şi lumină, iar când sunt opriţi, sunt negri. Complet negri. Cu tonuri de negru mai intense, beneficiezi de culori îmbunătăţite şi de contrast impresionant, care îţi vor permite să te bucuri de cele mai pure şi mai realiste imagini produse de un televizor Philips până acum.

Sigla OLED

Tonuri perfecte de negru

Cea mai intensă imagine şi cel mai bun contrast

 

Televizorle OLED de la Philips pot să oprească integral sau să reducă individual intensitatea pixelilor de pe ecran pentru a crea tonuri de negru perfecte, cu un contrast fără egal. Iar pentru că lumina din fiecare pixel este perfect controlată, nu există difuzie de la pixelii din jur. Aşa că te vei bucura de o imagine perfectă, în care negrul este absolut.

Sigla Perfect Contrast

Spectru mai larg de culori

Cele mai vii culori pe ecran

 

Noile Televizor OLED de la Philips au cel mai larg spectru de culori pe care l-am oferit până acum şi pot afişa 99 % din spaţiul de culoare DCI-P3. Iar cu peste opt milioane de pixeli independenţi care lucrează în armonie perfectă, imaginea prinde viaţă, cu culori impresionant de precise, îmbunătăţite de fundalul perfect negru.

Siglele Wide Color Gamut şi Perfect Color

Mişcare perfectă

Fiecare detaliu în timp real

 

Cu mişcare şi cu claritate perfecte, televizorul Philips OLED oferă cea mai lină, cea mai naturală fluiditate pe ecran, la viteze ameţitoare. Prin urmare, indiferent cât de rapid este jocul sau cât de extravagantă este acţiunea, nu vei pierde niciun detaliu cu această imagine ultra-rapidă.

Sigla Perfect Natural Motion
 

Unghi mai larg de vizualizare

O imagine perfectă pentru toată lumea

 

Întreaga ta sufragerie tocmai a devenit cel mai bun loc din casă. Cu cele mai largi unghiuri de vizualizare pe care le-am oferit până acum, Televizorle OLED de la Philips îţi permit să te bucuri de contrastul şi de culorile sale perfecte din mai multe locuri, fără a compromite calitatea imaginii.

Noul televizor Philips 4K OLED

 

Descoperă singurul televizor OLED 4K din lume cu Ambilight şi Android TV. Lasă-te absorbit de o lume care se întinde mult mai departe de ecranul televizorului, cu Ambilight pe 3 laturi. Descoperă tonuri perfecte de negru şi culori impresionante, care prind viaţă datorită sistemului nostru exclusiv de procesare a imaginii cu procesorul Perfect Pixel UHD. Explorează conţinut vast cu Android TV. Noul televizor Philips 4K OLED este atât o frumuseţe, cât şi o bestie.

EISA-logo

OLED şi Ambilight: combinaţia supremă

 

Numai Televizorle OLED de la Philips reuşesc să îmbine o calitate incredibilă a imaginii cu o lumină ambientală perfect reglată. Bucură-te de culori uimitoare pe ecran, pe pereţi şi în toată camera. Cu o selecţie variată de moduri Ambilight, experienţa de vizionare este îmbunătăţită cu măiestrie, pentru filme şi jocuri pline de atmosferă de fiecare dată.

Sigla Ambilight
P5_logo

OLED şi P5: calitate perfectă a imaginii

 

Îţi prezentăm procesorul de calitate a imaginii Philips P5. Acesta optimizează digital tot ce vizionezi, crescând semnificativ puterea televizorului de procesare a imaginii, cu 50 %. Te vei bucura de cele mai intense tonuri de negru, de cel mai luminos alb, de culori vii şi de cea mai fluidă şi clară imagine – de fiecare dată şi din orice sursă. În combinaţie cu afişajul OLED revoluţionar, treizeci de ani de experienţă în procesarea imaginilor şi algoritmi unici, televizorul OLED şi procesorul P5 de la Philips stabilesc perfecţiunea sursei, un nou standard de claritate, culoare, contrast şi mişcare. 

OLED şi procesorul nostru Perfect Pixel UHD: realitatea, surprinsă.

 

Procesorul nostru de imagine Perfect Pixel UHD optimizează digital conţinutul pentru a oferi imagini ultra-clare, cu detalii şi cu intensitate incredibile. De fiecare dată şi din orice sursă. În combinaţie cu afişajul revoluţionar OLED, treizeci de ani de experienţă în procesarea imaginilor şi algoritmi unici, televizorul Philips OLED stabileşte un nou standard de claritate, contrast, mişcare şi culoare.

Sigla Perfect Pixel Ultra HD Engine şi sigla 3800 Picture Performance Index

OLED şi HDR: Filmele, aşa cum trebuie să fie văzute

 

Conţinutul High Dynamic Range (HDR) oferă o experienţă de vizualizare întocmai ca aceea imaginată de regizor. Pentru a te putea bucura pe deplin de HDR, televizorul tău trebuie să fie capabil să afişeze o gamă largă de contrast. Cu capacitatea sa de a opri şi de a porni fiecare pixel separat, noul televizor Philips OLED nu are rival când vine vorba de contrast. Ceea ce îl face televizorul perfect pentru a urmări conţinut HDR.

Sigla HDR Perfect

Încă o premieră: Android TV™ se uneşte cu OLED

 

Cu divertisment fără margini şi cu o imagine incredibilă, timpul liber nu a arătat niciodată atât de bine. Fiecare film, joc şi aplicaţie pe care le descoperi în colecţia în permanentă creştere Google Play pentru Android TV arată şi mai bine pe noul televizor Philips OLED.

Siglele Android TV şi Google Play Store

Frumos în toate privinţele

 

O carcasă aproape fără ramă, ultra-subţire, din aluminiu şi un design „plutitor” fac din televizorul Philips OLED o frumoasă capodoperă. Din moment ce nu necesită iluminare de fundal, am reuşit să-l facem mai subţire şi mai uşor decât orice a fost înaintea lui. Cu şase difuzoare frontale şi un subwoofer spate pentru seria 901F, te vei bucura de sunet de înaltă calitate, cu o claritate incredibilă şi cu un bas profund, precis. Iar cu tehnologia avansată Philips Triple Ring pentru seria 9002, mişcarea difuzoarelor în subwoofere este îmbunătăţită. Mai multă mişcare înseamnă mai multă putere. Vei beneficia astfel de un sunet mult mai puternic chiar şi de la un televizor Philips cu design subţire.

Sigla RazorSlim