1
Televizoare

Dacă îţi place streaming-ul de continut atunci vei aprecia procesorul P5

Înainte După

Perfecţiunea sursei

 

Imperfecţiuni vizuale precum zgomot şi artefacte apar la aproape tot conţinutul afişat pe televizor. Procesorul P5 le corectează, reducând zgomotul fără neclaritate supărătoare şi eliminând posterizarea prin extinderea conţinutului video pe 8 biţi la o precizie de aproape 14 biţi.

Sharpness

Claritate perfectă

 

Majoritatea imaginilor au o rezoluţie mult sub rezoluţia 4K pe care ecranele de astăzi sunt capabile să o redea. Algoritmul de conversie pentru îmbunătăţirea detaliilor al procesorului P5 rezolvă această problemă, transformând conţinutul într-o imagine Ultra HD mai clară. Rezultatul este o imagine mai rafinată, cu adâncime şi dimensiune sesizabil mai mari.

Înainte După

Culori perfecte

 

Procesarea culorilor pe 10 biţi folosită de majoritatea televizoarelor restricţionează gama de culori care pot fi afişate, indiferent de calitatea ecranului. Aplicând procesarea pe 17 biţi, P5 oferă milioane de culori în plus. Saturaţia este mai vie şi mai intensă, iar tonurile pielii sunt mai naturale.

Înainte După

Contrast perfect

 

Extinzând gama de contrast, P5 poate să facă zonele luminoase ale imaginii mai intense şi zonele întunecate „mai negre”. Rezultatul este o imagine cu un nivel mai mare de adâncime şi de păstrare a detaliilor, ceea ce potenţează senzaţia că te afli în mijlocul acţiunii.

Înainte După

Mişcare perfectă

 

Camerele cinematografice surprind mişcarea realizând 24 de fotografii separate sau de „cadre” în fiecare secundă. Din acest motiv, mişcările rapide ale camerei sunt percepute ca „tremur” supărător. Procesorul P5 adaugă trei imagini suplimentare între cadrele originale, pentru o experienţă de vizionare incredibil de fluidă, de uniformă şi de naturală.

Cinci este numărul magic

Fiecare televizor al nostru este echipat cu tehnologii inovatoare, menite să creeze imagini de cea mai bună calitate. Fiecare dintre acestea se axează pe cele cinci elemente percepute de ochiul uman: sursei, claritatea, culoarea, contrastul şi mişcarea.

 

În combinaţie, motoarele noastre de calitate a imaginii creează o imagine incredibilă, indiferent de sursă şi de calitate. Aşadar, fie că vizionezi YouTube sau Netflix, ambele vor avea o calitate vizuală uimitoare.

Calitate imagine televizoare Philips
Televizor Philips 4K Ultra HD

Ultra HD vs. Full HD

 

Televizorul de înaltă definiţie se livrează în două forme. Ultra High Definition (UHD) şi Full High Definition (FHD). Cu FHD, te poţi bucura de imagini cu rezoluţie de până la 1080p, cu 2 milioane de pixeli. În combinaţie cu tehnologiile Philips de procesare a imaginilor, calitatea rezultată a imaginilor este excelentă. UHD 4K TV măreşte rezoluţia de patru ori, oferindu-ţi cea mai bună rezoluţie posibilă, cu detalii şi profunzime incredibile.

fără Ultra HD with Ultra HD
fără HDR with HDR

High Dynamic Range (HDR)

Aduce imaginea la viaţă înaintea ochilor tăi

 

High Dynamic Range oferă o experienţă vizuală semnificativ diferită. Cu luminozitate uluitoare, contrast incomparabil şi culori captivante, imaginile prind viaţă cu luminozitate mult mai mare, fiind în acelaşi timp caracterizate de nuanţe închise mai profunde şi mai nuanţate. Redă o paletă mai completă de culori noi şi bogate nevăzute până acum la televizor, oferindu-ţi o experienţă vizuală care îţi implică simţurile şi îţi inspiră emoţii. Perfect pentru iubitorii de cinema şi pentru cei care vizionează filme!

socializăm

Facebook

 

Apreciază pagina noastră oficială de Facebook Philips TV pentru cele mai recente ştiri, sfaturi şi actualizări.

YouTube

 

Urmăreşte chiar acum cele mai recente filme scurte, colaborări şi anunţuri oficiale.

Instagram

 

Partajează experienţa Ambilight cu noi la #Ambilight @philipstelevision

*Modelele de televizoare şi specificaţiile indicate sunt specifice pentru fiecare ţară şi pot varia

**Android™, Google™, Google Play™, YouTube™ şi alte mărci sunt mărci comerciale ale Google Inc.