Televizor AmbiLux de la Philips

Revigorează-ţi simţurile

Dinamism care te va mişca

 

Philips AmbiLux îţi transformă experienţa de vizionare TV într-o călătorie spectaculoasă vizual. Cu ecranul proiectat superb în spatele televizorului, te vei bucura de un halou vibrant de lumină care extinde perfect acţiunea în culoare şi mişcare excepţionale.

Moduri care îţi reflectă starea de spirit

 

Philips AmbiLux este gata pentru orice. Blockbustere pline de acţiune, thrillere, poveşti de dragoste filmate superb, călătorii dincolo de lumea reală, muzică, jocuri şi orice ai mai alege să faci noaptea. Pur şi simplu selectează-ţi modul Ambilight preferat din meniu şi acesta îţi va asigura efecte senzaţionale, cu posibilităţi infinite. Efectele vin cu setări diferite - de la imagini pixelate inspirate din modul retro la realism şi fiori de acţiune explozivă. Vei vedea cum camera ta prinde viaţă cu modurile noastre AmbiLux clasic şi muzică.

Precizie în proiectare

 

Nouă microproiectoare aduc Philips AmbiLux la viaţă. Acestea creează un spectacol vizual fără egal şi unic în ansamblul lui. Această tehnologie de precizie echilibrează claritatea, culorile şi contrastul superioare, pentru a crea o experienţă captivantă. A vedea înseamnă a crede.

Formă splendidă

 

Cu nouă microproiectoare în spatele televizorului şi cu o formă deosebit de subţire şi de elegantă, Philips AmbiLux este o adevărată operă de artă. Rama minimală realizează cea mai apropiată conexiune la haloul înconjurător. Suporturile subţiri creează luminozitate şi spaţiu, iar materialele autentice oferă un finisaj uimitor. Un televizor care îţi depăşeşte cu mult aşteptările.

Obţine tot ce este mai bun de la AmbiLux

Televizorul Philips obţine tot ce este mai bun de la Ambilux

Maximizează-ţi experienţa AmbiLux

AmbiLux revarsă o lume mai bogată asupra ta. Vei avea nevoie de un spaţiu de minimum 2,4 m x 1,3 m pe perete pentru a te bucura. Cu trei setări pentru dimensiunea haloului, un spaţiu mai mare înseamnă o experienţă mai bogată. Aşază-ţi suportul televizorului la 9 cm distanţă de perete, respectând ghidul nostru de poziţionare AmbiLux. Cu cât spaţiul din jurul televizorului este mai liber, cu atât mai bine. Te vei putea totuşi bucura în continuare de euforia AmbiLux dacă spaţiul înconjurător nu este complet liber.

 

socializăm

Facebook

 

Apreciază pagina noastră oficială de Facebook Philips TV pentru cele mai recente ştiri, sfaturi şi actualizări.

YouTube

 

Urmăreşte chiar acum cele mai recente filme scurte, colaborări şi anunţuri oficiale.

Instagram

 

Partajează experienţa Ambilight cu noi la #Ambilight @philipstelevision

*Modelele de televizoare şi specificaţiile indicate sunt specifice pentru fiecare ţară şi pot varia

**Android™, Google™, Google Play™, YouTube™ şi alte mărci sunt mărci comerciale ale Google Inc.