Televizor Philips Ambilight

Televizorul cu o imagine mai mare decât propriul ecran

Lumină ambientală perfectă

 

Philips Ambilight adaugă o altă dimensiune televizorului. Radiind lumină din părţile laterale ale televizorului pe peretele posterior, duce acţiunea dincolo de ecran şi umple camera cu ambianţa perfectă. Cu ajutorul iluminării inteligente cu LED-uri, tot ceea ce se întâmplă pe ecran apare în timp real. Deci, te vei simţi întotdeauna ca şi cum te-ai afla printre vedete, indiferent de cadru.

Philips TV Ambilightplayer

Gama Ambilight

Ambilight pe două laturi

 

Cu Ambilight pe două părţi ale televizorului, aceste modele sunt ideale pentru camere mici până la medii.

Ambilight pe trei laturi

 

Cu Ambilight pe televizor şi în dreapta şi în stânga acestuia, aceste modele sunt ideale pentru cadre de încăperi mai mari, unde televizorul se află pe suportul său.

Ambilight pe patru laturi

 

Cu Ambilight pe toate cele patru părţi ale televizorului, aceste modele sunt perfecte pentru camere mai mari, unde televizorul este fie aşezat pe suport, fie montat pe perete.

Proiecţie Ambilight

 

Televizorul nostru AmbiLux introduce experienţa Ambilight perfectă. Înlocuirea micilor LED-uri cu microproiectoare, haloul Ambilight proiectat este cel mai mare, mai strălucitor şi mai avansat decât până acum.

Philips AmbiLux

 

Philips AmbiLux intensifică fiecare aspect al vizionării TV. De fiecare dată când ceva este în mişcare pe ecran, se va proiecta perfect pe peretele din spate, creând un halou de lumină vibrantă în jurul televizorului. Aceasta extinde acţiunea într-un mod care îţi taie respiraţia, având drept rezultat o experienţă cu detalii extraordinare de la un perete la altul.

Ambilight care-ţi urmăreşte starea de spirit

Mod clasic Philips TV Ambilight

Classic Ambilight
 
 

 

Modul clasic Philips Ambilight urmăreşte exact conţinutul TV de pe ecran şi îl reflectă în timp real pe peretele din spate. Alege pur şi simplu din gama de moduri şi eşti gata de vizionare.

Mod clasic Philips TV Ambilight

Modul muzică Ambilight

 

Modul muzică Ambilight urmăreşte cu acurateţe şi reacţionează la dinamica muzicii pe care o redai pe Philips TV. Alege dintr-o varietate de presetări colorate sau pur şi simplu alege modul de redare aleatorie pentru petrecere.

Mod clasic Philips TV Ambilight

Modul jocuri Ambilight

 

Cu modul jocuri Ambilight, camera ta devine o parte a lumii jocurilor tale, cu culori bogate şi luminoase, care redau dinamic toată acţiunea de pe ecran. Treci chiar acum la o experienţă de joc şi mai captivantă.

Televizorul Ambilight iubeşte kitul hue

 

Extinde eleganţa şi frumuseţea Ambilight în tot căminul tău. Philips hue sunt becuri opţionale care se leagă wireless de televizorul Ambilight. Pur şi simplu conectează becurile le televizor şi foarte curând ai Ambilight din toate părţile.

Philips TV Ambilight & hue

socializăm

Facebook

 

Apreciază pagina noastră oficială de Facebook Philips TV pentru cele mai recente ştiri, sfaturi şi actualizări.

YouTube

 

Urmăreşte chiar acum cele mai recente filme scurte, colaborări şi anunţuri oficiale.

Instagram

 

Partajează experienţa Ambilight cu noi la #Ambilight @philipstelevision

*Modelele de televizoare şi specificaţiile indicate sunt specifice pentru fiecare ţară şi pot varia

**Android™, Google™, Google Play™, YouTube™ şi alte mărci sunt mărci comerciale ale Google Inc.