1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Birou

  Monitor LCD cu PowerSensor
  Monitor LCD UltraWide
  curbat cu USB-C
  3-sided framless
  Smartergobase
  Powersensor
  Monitor LCD 4K Ultra HD
  Afişaj LCD curbat
  SuperWide 32:9
  4K
  MultiView
  Powersensor
  Afișaj LCD extralat curbat
  Afişaj LCD curbat
  SuperWide 32:10
  Curbate
  Freesync
  Powersensor

  Alege dimensiunea care  ţi se potriveşte cel mai bine

  dimensiune monitor


  34 - 43”
  dimensiune monitor


  23 - 27”
  dimensiune monitor


  17 - 22” 

  Monitor LCD 4K UHD cu PowerSensor

  UltraClear 4K UHD, un miliard de culori şi tehnologia IPS se îmbină pentru a reda detaliile esenţiale ale unor lucrări de importanţă critică.

  Tehnologie SoftBlue

  SoftBlue Technology
  Tehnologia cu LED SoftBlue utilizează o tehnologie inteligentă pentru a reduce lumina albastră dăunătoare cu lungime de undă redusă, fără a afecta culorile sau imaginea afişată. Organizaţii de testare internaţionale, precum TUV Rheinland, atestă faptul că tehnologia cu LED SoftBlue reduce lumina albastră dăunătoare. 

  Durabilitate

  EPEAT


  Instrumentul de evaluare de mediu pentru produsele electronice (EPEAT) este un sistem bazat pe standardul de performanţă de mediu IEEE 1680 - 2006, conceput pentru a evalua cât de ecologice sunt produsele electronice. În prezent, EPEAT evaluează computere desktop, notebookuri şi monitoare.

   

  Recunoscând că impactul asupra mediului a devenit esenţial, atât cumpărătorii, cât şi producătorii solicită reglementări standard de mediu care să definească un produs ecologic. EPEAT îndeplineşte nevoile ambelor părţi. Oferind criterii standard, cumpărătorii pot să compare produsele, iar producătorii ştiu cum să realizeze un design de produs ecologic. Produsele cu sigla EPEAT sunt considerate produse ecologice, care reduc impactul asupra mediului.

   

  Ca parte a standardului EPEAT Gold, este asigurată reciclarea gratuită a cartoanelor şi a materialelor de ambalare cu umplutură din spumă provenind de la monitoarele Philips. Pentru informaţii despre reciclarea materialelor de ambalare, te rugăm să te adresezi centrului local de service.

  Reciclare


  Dorim să îmbunătăţim calitatea vieţii oamenilor prin inovaţie semnificativă şi căutăm să atingem acest scop prin utilizarea resurselor limitate ale planetei într-un mod durabil. Acest lucru necesită o activitate continuă pentru a asigura performanţa de mediu a produselor noastre. Monitoarele şi materialele de ambalare uzate de la Philips sunt reciclate în conformitate cu toate legile în materie de siguranţă a mediului. Pentru a atinge acest rezultat, colaborăm cu diferite organizaţii.